Bijgewerkt: 1 augustus 2021

Protestants kerken organiseren eigen Pinkpop 020 festival

Nieuws -> Kerk

Bron: Protestants Amstelveen
26-05-2014

ROOSBEEF IN CONCERT

Op Tweede Pinksterdag, 9 juni 2014 organiseert de Protestantse Kerk Amsterdam samen met de Lutherse Gemeente Amsterdam en de Protestantse Gemeente Amstelveen-Buitenveldert een concert met singer-songwriter Roos Rebergen.

Foto Amstelveen
(Bron Protestants Amstelveen - 2014)

Roos Rebergen op de flyer van Roosbeef


Haar band Roosbeef is bekend van de Grote Prijs van Nederland en DWDD. Zij treedt op in de Keizersgrachtkerk met veel akoestische muziek. Tussendoor zijn er korte interviews over haar songteksten. Aanvang 20.00 uur. Het concert is een speciale editie van ‘Hart op de Tong’, dat regelmatig concerten organiseert in de Keizersgrachtkerk. Deze kerk, ontworpen door dezelfde architect als Paradiso, leent zich goed voor concerten.Pinksteren020

Op pinksteren020.nl kunnen tickets worden besteld voor het concert. Ook is er informatie te vinden over Pinksteren. In een filmpje gaat de Amsterdamse kunstenaar Donovan in gesprek met de dominee van de Noorderkerk over de betekenis van Pinksteren. Wat? Roosbeef in concert Waar? Keizersgracht 566, Amsterdam (route) Wanneer? Maandag 9 juni, 20.30 – 22.00 uur (zaal open 20.00 uur).

Roosbeef is een Nederlandse band, oorspronkelijk afkomstig uit Duiven (Gelderland), rondom naamgever, singer-songwriter en toetseniste Roos Rebergen (1988). Verder bestaat de band uit drummer Tim van Oosten, gitarist Reinier van den Haak, Tom Pintens op bas, en Tijs Delbeke (toetsen, gitaar, zang).Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.