Bijgewerkt: 5 juni 2023

RMC wordt de nieuwe WMO vervoerder in Amstelveen

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
19-10-2022

Amstelveners met WMO vervoer kunnen vanaf 1 november 2022 gebruikmaken van een nieuwe aanbieder RMC. 'We hebben alles op alles gezet om op tijd een nieuwe vervoerder te regelen. Voor Amstelveners die afhankelijk zijn van WMO vervoer is het mooi dat dit is gelukt' -zegt Marijn van Ballegoijen (PvdA) wethouder WMO.

Foto Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2022)

Marijn van Ballegooijen (PvdA) wethouder Zorg en WMO

De gemeente was op zoek naar een nieuwe aanbieder, omdat de huidige WMO vervoerder, MRC NL (Maasstad Regie Centrale), er mee ophoudt. 'Een onaangename verrassing, maar gelukkig hebben we op tijd een nieuwe partij gevonden in RMC'- zegt Van Ballegooijen. RMC begint per 1 november met rijden.

Foto Amstelveen
(Bron Gemeente Amstelveen - 2022)

Het personenvervoerbusje van de RMC (Rotterdamse Mobiliteit Centrale)

Om de overgang naar RMC (Rotterdamse Mobiliteit Centrale) zo soepel mogelijk te laten verlopen worden bewoners per brief uitgebreid geïnformeerd. 'We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de gebruikers zo min mogelijk last ondervinden en zo snel mogelijk een betrouwbare vervoerder hebben. Onder meer het reserveringsnummer en enkele chauffeurs blijven hetzelfde' - zegt wethouder Van Ballegooijen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.