Bijgewerkt: 25 mei 2024

RTV-Amstelveen komt met NieuwsRadio

Nieuws -> Informatief

Bron: RTV-Amstelveen
14-06-2011

Amstelveners kunnen in juni 2011 bij RTV Amstelveen afstemmen op een nieuw twee uur durend live programma: NieuwsRadio Amstelveen. NieuwsRadio Amstelveen brengt van maandag tot en met vrijdag actueel nieuws en achtergrond informatie over gezondheid, kunst, cultuur, lokale politiek, astrologie, dieren, religie, creativiteit, eten, sport en amusement.

RTV Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2009)

In de radiostudio van RTV-Amstelveen


Dit informatieve programma beschikt over meer dan tien medewerkers, die vanuit hun specialisme aandacht geven aan gevarieerde onderwerpen. Ook worden bekende en onbekende Amstelveners regelmatig geïnterviewd over onder andere werk, hobbies en favoriete plekjes in Amstelveen.

Het programma brengt verder een evenementen agenda, en deze maand specials over de vrijdagmarkt op het Stadsplein, de nationale doorbraak van leerlingen en docenten aan Muziekschool Amstelveen en televisie tunes.

NieuwsRadio Amstelveen is elke werkdag te beluisteren van 08.00-10.00 uur en 16.00-18.00 uur. De samenstelling en presentatie  van dit Amstelveense radioprogramma is in handen van Lex Sternfeld (55). Hij is journalist geweest voor dag- en weekbladen en heeft voor verschillende lokale omroepen radioprogramma's ontwikkeld.

Nieuwsradio Amstelveen zoekt vrijwilligers voor redactioneel werk, die onderwerpen bedenken, contacten leggen en een voorgesprek voeren met Amstelveners die een verhaal te vertellen hebben op de radio. Tevens zoekt het programma medewerkers (alle leeftijden) die een rubriek willen verzorgen op het gebied van lifestyle, mode, welness, computers, muziek, film en theater. Je kan je aanmelden bij lex@rtvamstelveen.nl Ether: 107.2 FM Via de analoge kabel van Ziggo: Analoge kabel: 102.8 FMAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.