Bijgewerkt: 8 mei 2024

Raadsleden van Amstelveen deelden kerstballen uit op de weekmarkt

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
15-12-2023

Net als vorig jaar deelde de gemeenteraad op de vrijdagmarkt van 15 december 2023 in het Stadshart Amstelveen kerstballen uit. Met de actie wil de gemeenteraad zijn zichtbaarheid in de stad vergroten, op een laagdrempelige manier met inwoners in contact komen en natuurlijk iedereen fijne feestdagen wensen.

Foto Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2023)

Burgemeester Tjapko Poppens met gemeenteraadsleden op het Stadsplein Amstelveen op 15 december 2023 tijdens de kerstbal-uitdeel actie

Jaarthema leefbaarheid. De gemeente Amstelveen zet zich hard in om haar steentje bij te dragen aan de ‘Sustainable Development Goals’ (SDG’s), oftewel: duurzame ontwikkelingsdoelen. Het afgelopen jaar stond daarom in het teken van participatie. De raad heeft diverse werkbezoeken afgelegd en is met de raad op straat geweest in verschillende wijken om te horen wat er leeft in Amstelveen.

In 2024 staat het thema leefbaarheid centraal: groen, klimaat, biodiversiteit en water. Op verschillende manieren zal de raad volgend jaar inwoners uitnodigen om met hen in gesprek te gaan over deze onderwerpen. Zo is er een kick-off evenement op 24 januari 2024 van 20.00 tot 22.00 uur op de Bosbaan in Amstelveen.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2022)

De kerstbal van de gemeente Amstelveen

Wilt u hierbij aanwezig zijn? E-mail dan de griffie via raadsgriffie@amstelveen.nl . Heeft u nu al een suggestie? Neem dan contact met de gemeente via de website amstelveen.nl. Op de website zijn ook alle individuele contactgegevens van de gemeenteraadsleden te vinden en meer informatie over de vergaderingen en bijeenkomsten van de raad.

Kerstbal. De uitgedeelde rode kerstbal is een uniek exemplaar met het logo van de gemeente. Daarbij zat een uitnodigingskaartje voor de bijeenkomst op 24 januari 2024. De bezoekers van het Stadshart waardeerden de actie en vonden het leuk om met de raad en de burgemeester het gesprek aan te gaan en een klein presentje te krijgen.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.