Bijgewerkt: 29 november 2021

Rabobank Amstel en Vecht verdeelt 100.000 euro onder 82 verenigingen en stichtingen

Nieuws -> Informatief

Bron: Rabobank Amstel en Vecht
18-10-2019

Rabobank Amstel en Vecht heeft op woensdag 16 oktober 2019 100.000 euro verdeeld over 82 verenigingen en stichtingen uit de regio. De leden van de bank hebben afgelopen periode kunnen stemmen. De uitslag werd onthuld tijdens feestelijke bijeenkomsten bij hockeyclub HIC en hockeyclub MHC Weesp. Met Rabo ClubSupport investeert Rabobank als coöperatieve bank een deel van hun winst in lokale clubs en verenigingen. Rabobank Amstel en Vecht heeft dit jaar € 100.000,- beschikbaar gesteld.

Foto Amstelveen
(Foto Rabobank - 2019)

Uğur Pekdemir directievoorzitter van Rabobank Amstel en Vecht overhandigt de cheque aan de leden van de Oranje Vereniging Weesp kreeg € 2.089,99 voor de viering van Koningsdag 2020 en bouwen van een kinderspeelstraat


Met ClubSupport vieren wij samen de winst’, aldus directievoorzitter Uğur Pekdemir van Rabobank Amstel en Vecht. ‘Daarmee bedoel ik de echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Zij brengen mensen samen, zorgen ervoor dat talenten worden benut en inwoners van onze regio een sociaal netwerk opbouwen en elkaar verder helpen. Daarom geven wij ieder jaar een deel van onze winst aan verenigingen en stichtingen. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. De wereld, buurt voor buurt, beter maken.’

Foto Amstelveen
(Foto Rabobank - 2019)

Uğur Pekdemir directievoorzitter van Rabobank Amstel en Vecht met een deel van de winnaars


Festivals, verduurzamen en een sneeuwschuiver. Met het geld van Rabo ClubSupport kunnen clubs hun maatschappelijke, duurzame of educatieve initiatief realiseren. Niet de Rabobank, maar de leden van de coöperatie bepalen welk maatschappelijk initiatief een financiële bijdrage verdient. De doelen van de clubs waren zeer divers: een podium voor jonge festivalgangers tijdens Jazz in het Dorp, een elektrische duofiets voor Stichting Fietsmaatjes in Amstelveen, een bijdrage voor de Kinderspeelstraat tijdens Koningsdag voor Oranje Vereniging Weesp en een sneeuwschuiver voor ijsclub Volharding uit Abcoude. Grote winnaar Stichting het Amstelbad uit Ouderkerk a/d Amstel ontving € 6.509 voor het verven van het bassin van het grote bad.

Foto Amstelveen
(Foto Rabobank - 2019)

Uğur Pekdemir directievoorzitter met de winnaars van de Rabo ClubSupport 2019


Het volledige overzicht van de deelnemende verenigingen en stichtingen met het aantal stemmen en de bijdrage die zij ontvangen is te zien via www.rabo-clubsupport.nl/amstel-en-vecht.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS