Bijgewerkt: 30 juni 2022

Rabobank geeft steuntje voor 15 projecten in Amstelland

Nieuws -> Informatief

Bron: Rabobank Amstel en Vecht
14-02-2015

15 projecten van verenigingen en stichtingen in de omgeving zijn begin dit jaar beloond met een steuntje in de rug van het Rabobank Coöperatief Fonds. Hiermee komt het realiseren van hun doel voor hun leden, of voor de samenleving weer een stap dichterbij. Aan de vijftien aanvragen is een bedrag van bijna € 40.000 toegekend:

Stichting Fitaal aan de Amstel: de professionalisering van de beweeg- en lifestyletrainingen in Ouderkerk aan de Amstel
Stichting Beschermers Amstelland: rondleidingen in de regio voor ondernemers in Ouderkerk aan de Amstel
David Henriques de Castrofonds: een kaart met belangrijkste looproutes en highlights van de Joodse begraafplaats in Ouderkerk
De Zonnebloem, afdeling Ouderkerk aan de Amstel: een uitstapje voor ouderen
Operette en musicalvereniging Amstelveen: de musical Wat Zien Ik?
Amstel River Singers Amstelveen: een backrail voor een extra riser (soort trapverhoging, waardoor het hele koor de dirigent kan zien)
Muziek- en Dansschool Amstelveen: de musical Aladdin
Stichting Beiaardkring Weesp: apparatuur voor het online streamen van beiaardconcerten
Jongeren Kampwerk Weesp: Rako bakken om kampspullen in te kunnen opbergen en vervoeren

Foto Amstelveen
(Foto Oneiros73/Wikipedia - 2014)

Kozakken voltige


Rijvereniging Any Dale: tenues voor de voltigegroep Muiderberg (voltige= turnen op een bewegend paard) Stichting Culturele Evenementen Nigtevecht: het muziekfestival Nigtevecht
Computer Club Weesp
: vernieuwing van de laptops tbv cursussen Nigtevecht
Kulturele Stichting Abcoude-Baambrugge
: een optreden van het Nederlandse Jeugd Strijkorkest voor kinderen Abcoude

Sluitingsdatum nieuwe aanvragen

Verenigingen, stichtingen en instellingen kunnen het gehele jaar door aanvragen indienen. Meerdere keren per jaar worden aanvragen beoordeeld. De sluitingsdatum voor de eerstvolgende ronde is 22 mei 2015.

Waarom Rabobank Coöperatief Fonds?

Het Coöperatief Fonds van Rabobank Amstel en Vecht is bedoeld om projecten die onze omgeving mooier, of beter maken een steuntje in de rug te bieden. Dat doet de bank graag samen met haar klanten, vanuit de gedachte, dat je samen meer bereikt dan alleen. Om deze reden heeft de bank het Coöperatief Fonds opgericht. Op die manier steunen klanten met een deel van de winst ideeën van verenigingen, stichtingen en instellingen in de regio die onze omgeving beter, sterker of mooier willen maken. Meer informatie over het Coöperatief Fonds van de Rabobank is te vinden op www.rabobank.nl/amstelenvecht.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.