Bijgewerkt: 24 september 2021

Rabobank organiseert webinar Financieel gezond de crisis door 2.0

Nieuws -> Informatief

Bron: Rabobank
05-05-2021

Hoe speel je in op de financiële gevolgen van de corona-uitbraak voor jouw vereniging? Van welke regelingen kan je gebruik maken en op welke kansen kan je het beste inspelen? De Rabobank nodigt jouw vereniging graag uit voor het webinar ‘Financieel gezond de crisis door 2.0’, onder leiding van Erben Wennemars en gastspreker Peter van Baak (eigenaar SponsorVisie). Erben Wennemars host deze webinars en geeft zijn visie op de huidige stand van zaken bij verenigingen.

Foto Amstelveen
(Bron Rabobank - 2021)

Egbert Rolf (Erben) Wennemars (1975) is een voormalig langebaanschaatser. Hij was gespecialiseerd in de sprint- en middenafstanden 500, 1000 en 1500 meter, maar waagde zich ook aan het allrounden. In 2010 plaatste hij zich niet voor de Olympische Spelen en stopte met zijn schaatscarrière waarna Wennemars aan de slag ging als presentator bij BNN, analist bij de NOS, voetbalbestuurder en ondernemer


Wat mag je verwachten? Tijdens dit interactieve webinar wordt jouw vereniging, samen met andere verenigingen, bijgepraat over de mogelijkheden om gezond uit de crisis te komen. Je komt, mede dankzij de input van andere verenigingen, tot nieuwe inzichten en kan al direct de eerste, concrete stappen maken om de komende maanden financieel gezond te blijven. Tevens ontdek je de nieuwste (corona gerelateerde) regelingen die beschikbaar zijn voor verenigingen; bespreken we best practices op het vlak van financieel gezond blijven van andere verenigingen; leer je hoe je sponsorinkomsten kan verhogen en hoe je in korte tijd via crowdfunding geld voor je vereniging kan ophalen en krijg je tips voor mogelijke besparingen.

Data en aanmelden: Je kunt kiezen uit twee data. Dat zijn woensdag 12 mei 2021 van 20.00 tot 21.30 uur of dinsdag 18 mei 2021 van 20.00 tot 21.30 uur. Deelname is kosteloos. Opgeven kan via e-mailadres: Communicatie.MRA@Rabobank.nl Je ontvangt van ons dan een inschrijflink retour, waarbij je tevens de gewenste datum kunt kiezen. Het is mogelijk en aanbevolen om met meerdere personen van één vereniging deel te nemen. Op die manier kun je de opgedane kennis binnen de vereniging meteen delen en makkelijk samen toepassen.

Achtergrond. Als onderdeel van ons sponsorbeleid wil de Rabobank, samen met partners NOC*NSF en LKCA, verenigingen écht sterker maken. De coöperatieve Rabobank gelooft in het belang en de kracht van verenigingen en ziet hen als het cement van onze samenleving.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.