Bijgewerkt: 27 juni 2022

Rabobank steunt vier projecten in Amstelland

Nieuws -> Informatief

Bron: Rabobank Amstel en Vecht
27-06-2014

Vier projecten in Amstelland zijn deze maand beloond met een steuntje in de rug van het Rabobank Coöperatief Fonds. Hiermee kunnen de stichtingen hun doel gaan realiseren. Maar er zit meer geld in het fonds, dus verenigingen, stichtingen en instellingen kunnen voor 1 oktober 2014 een aanvraag  voor een bijdrage indienen.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Het hoofdkantoor van Rabobank Amstel en Vecht aan de Van Heuven Goedhartlaan 7 in Amstelveen


Toegekende projecten:

De vereniging en stichtingen hebben een bijdrage van maximaal € 2.500 toegekend gekregen (totaal € 8.750): Stichting Ziekenhuis Amstelland: Bijdrage aan het aanleggen van een beweegtuin in de binnentuin van ziekenhuis Amstelland. Stichting Vrijwilligerscentrale Amstelland: Bijdrage aan een project voor bijstandsgerechtigden om hen een dagbesteding te geven.

Stichting Opera2Day: Bijdrage aan het trainen en coachen van 150 amateurzangers uit Amstelveen om mee te doen aan de operaversie van Luigi Cherubini’s Medée in oktober 2014 in de Schouwburg Amstelveen. ASSV Showdown: Bijdrage aan de organisatie van het 3e lustrum toernooi Showdown (een variant op tafeltennis voor mensen met een visuele beperking) in september in Duivendrecht.

Sluitingsdatum nieuwe aanvragen

Verenigingen, stichtingen en instellingen kunnen het gehele jaar door aanvragen indienen. Meerdere keren per jaar worden aanvragen beoordeeld. De sluitingsdatum voor de eerstvolgende ronde (aanvragen tot € 2.500)  is 1 oktober 2014.

Waarom Rabobank Coöperatief Fonds?

Het Coöperatief Fonds van Rabobank Amstel en Vecht is bedoeld om een steuntje in de rug te geven aan projecten die de regio verbeteren of versterken. Dat doet de bank vanuit de gedachte dat je samen meer bereikt dan alleen. Meer informatie over het Coöperatief Fonds van de Rabobank is te vinden op www.rabobank.nl/amstelenvecht.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.