Bijgewerkt: 23 september 2021

Rappende kikker in het Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
27-03-2014

Op zondag 6 april 2014 is de vrolijke poppentheatervoorstelling De kikker die niet wilde zoenen van Max Verstappen in het Amstelveens Poppentheater te zien. Een modern sprookje over een luidruchtige kikker die niet wilde zoenen…

Een oude poppenspeler wil nog eenmaal het ouderwetse sprookje van de Kikker en de Prinses opvoeren. Als hij zijn sprookje inzet komt hij er al gauw achter, dat zijn poppen zich anders gedragen dan de sprookjesfiguren uit zijn verhaal vroeger altijd deden. De poppen zijn met hun tijd meegegaan en hebben heel moderne opvattingen!

Foto Amstelveen
(Bron Amstelveens Poppentheater - 2014)

De kikker


De kikker wil helemaal geen betoverende zoen van de eenzame prinses. Laat staan dat hij wil veranderen in een knappe prins. Trouwens, hij houdt niet eens van zoenen. Liever blijft hij gewoon een kikker. Als hij al iets moet worden, dan maar popster! En de prinses, die houdt van voetballen.

Max Verstappen is de man die diverse poppen voor film en tv heeft gemaakt, onder andere Kip uit Villa Achterwerk, Otje uit de gelijknamige film en Raaf  uit Huisje, Boompje, Beestje. Toegangsprijs is € 8,00. Telefonisch reserveren kan op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 14.00 uur via 020-6450439 of via www.amstelveenspoppentheater.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.