Bijgewerkt: 25 mei 2024

Reactie burgemeester Van Zanen op incident in Middenhoven

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
05-07-2011

Burgemeester Van Zanen reageert met afschuw op het incident, dat afgelopen zaterdagavond 2 juli 2011 ontstond tijdens een buurtbarbecue in Middenhoven. “Het is triest, dat een barbecue die leuk en gezellig was, zo afloopt.

Het is vreselijk voor de slachtoffers en alle betrokkenen in de buurt. Gisterenavond heb ik de slachtoffers en enkele buurtbewoners gesproken om hun verhaal te horen en  om hen een hart onder de riem te steken. Ik heb hen alle mogelijke bijstand toegezegd. Het politieonderzoek is in volle gang. Er zijn inmiddels vier aanhoudingen verricht.

Reactie van burgemeester Jan van Zanen en loco-burgemeester/wethouder jeugd Herbert Raat (VVD) op het incident in Middenhoven, waarbij bij een buurtfeest enkele feestgangers door rellende jeugd ernstig zijn mishandeld. Donderdag 7 juli 2011 om 21:00 uur meer over dit onderwerp in het RTV Amstelveen Weekjournaal

Politie en justitie zitten er boven op. En dat is maar goed ook, want dit is onacceptabel. Wat mij betreft alles uit de kast om aan dit soort gedrag paal en perk te stellen. En het veiligheidsgevoel van de mensen in de buurt te herstellen.”Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.