Bijgewerkt: 6 december 2022

Recordpoging Plan Nederland op het ijs

Nieuws -> Informatief

Bron: Plan Nederland
12-02-2009

Plan Nederland zoekt voor een recordpoging 900 meisjes/ vrouwen!

Zaterdag 14 maart 2009 14.00 uur op de Jaap Eden baan in Amsterdam (Radioweg 64)

In het kader van het campagnethema: 'BECAUSE I AM A GIRL' van Plan Nederland (bekend van het RTL 4 programma ‘Ik Wed Dat Ik Het Kan’), proberen we het langste lint van meisjes/ vrouwen op de schaatsbaan te maken. Hiermee vragen we op een ludieke manier aandacht voor de positie van meisjes in ontwikkelingslanden.

Plan nl Amstelveen
(Plan Nederland - 2009)

De flyer van 'BECAUSE I AM A GIRL'


Voor deze recordpoging kunnen leerlingen van scholen in Diemen, Amsterdam,Amstelveen en oomgeving zich inschrijven . Maar ook individueel kan ieder  meisje of vrouw zich aanmelden via e-mail: r.luft@upcmail.nl

De bijdrage voor dit evenement zijn € 5 per persoon (iets minder dan de normale toegangsprijs) én inclusief een unieke Because I am a Girl pet, die tijdens het schaatsen gedragen wordt (deelnemers dienen zelf het vervoer te regelen van en naar de schaatsbaan). Deze bijdrage betaalt u bij de ingang van de schaatsbaan.

Uw bijdrage gaat naar het meisjes fonds waaruit Plan Nederland projecten financiert voor meisjes in ontwikkelingslanden. Landelijke en regionale pers zijn uitgenodigd om verslag te doen van dit evenement. Na de poging kunt u natuurlijk nog een uurtje schaatsen.

DOET U MEE ?? We begroeten u graag op de Jaap Eden baan!

Hartelijke groet, namens Plan Nederland

Zaterdag 14 maart 2009 14.00 uur op de Jaap Eden baan in Amsterdam

Meer informatie op de website: Plan NederlandAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.