Bijgewerkt: 17 april 2024

Remco Houtepen is genomineerd voor 'Boekverkoper van het jaar

Nieuws -> Informatief

Bron: Libris Venstra
09-05-2014

Elke jaar  kunnen boekenliefhebbers in Nederland hun favoriete boekverkoper nomineren voor de felbegeerde titel: 'Boekverkoper van het Jaar'. Uit de genomineerden wordt vervolgens een longlist van 20 boekverkopers samengesteld. Remco Houtepen van boekhandel Venstra is dit jaar genomineerd.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Remco Houtepen opent een boekpresentatie bij Libris Venstra


Remco Houtepen , 43 jaar, is sinds 1992 werkzaam in het boekenvak. Hij begon als student bij de VU Boekhandel en is sinds 2001 bedrijfsleider bij Venstra. Libris Venstra verhuisde vorig jaar naar de nieuwe locatie aan het Stadsplein. De nominatie ervaart Houtepen als een grote eer, maar hij verwijst in eerste instantie naar zijn collegae en Pier Rinks, de eigenaar met wie hij samen de boekhandel runt. ´Wij zijn Venstra met zijn allen, ik doe het niet alleen´.

Uit de longlist zal middels een verkiezing een shortlist tot stand komen. U kunt er voor zorgen, dat de Amstelveense boekverkoper op die shortlist komt. Op de website van Venstra kunt u een link vinden om te stemmen.

De jury, bestaande uit auteur Peter Buwalda, uitgevers Maarten Boers en  Caspar Dullaart en Bart Van Aken ,Boekverkoper van het Jaar 2013, zal in september uit de shortlist de uiteindelijke winnaar kiezen. Wie weet, misschien zal Amstelveen in september de ´Boekverkoper van het jaar 2014´ herbergen. U kunt stemmen via - www.venstra.nl , of http://www.elspeetconferenties.nl/stemmen/Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.