Bijgewerkt: 5 december 2022

Rijdende theatertjesfestival 'Reistebrij' in Amstelveen

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
01-05-2014

Op zaterdag 10 mei 2014 organiseert het Amstelveens Poppentheater voor de eerste keer het rijdende theatertjesfestival 'Reistebrij', waarbij vier verschillende voertuigen: een vrachtwagen, een bus, een woonwagen en een caravan op het Stadsplein in Amstelveen worden geplaatst.

Foto Amstelveen
(Foto Jan Boeve - 2014)

Unieke Zaken: Odyssee


In deze bonte mix aan rijdende theaters worden tussen 12.00 en 18.00 uur voorstellingen gegeven op verschillende tijden en voor verschillende leeftijden. De vrachtwagen van Unieke Zaken is omgebouwd tot Grieks restaurant, waarin twee koks op hilarische wijze voor iedereen vanaf 8 jaar het verhaal van de Griekse held Odyssee uitbeelden met alles uit hun keuken.

Foto Amstelveen
(Foto Nomad Theater - 2014)

Nomad Theater


In de Busganga van Teatro Munganga is voor iedereen vanaf 4 jaar het verhaal van Pietje en de reis naar de Maan te beleven. Nomad Theater laat in hun woonwagen voor iedereen vanaf 4 jaar met schimmenspel een reisverhaal van een Russische familie zien. En Nancy Wiltink vertelt in haar caravan aan iedereen vanaf 6 jaar het verhaal van de kinderboom aan het IJ.

Foto Amstelveen
(Bron Amstelveens Poppentheater - 2014)

Busganga is een prachtig beschilderde bus, ingericht als een echt theater


Er kan gereserveerd worden via www.amstelveenspoppentheater.nl, 020-6450439 of info@amstelveenspoppentheater.nl. Op de dag zelf kunnen er ook kaartjes gekocht worden, maar let op: Het aantal bezoekers per voorstelling ligt tussen de 10 tot 30 personen. Toegangsprijs bij alle voorstellingen: € 5,00.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.