Bijgewerkt: 24 juli 2024

Rituals opent winkel op Schiphol

Nieuws -> Schiphol

Bron: Schiphol Group
26-03-2010

Rituals op Amsterdam Airport Schiphol is een feit! Gisteren opende het Nederlandse Rituals haar deuren op Schiphol Plaza in Aankomsthal 4. Rituals is het eerste merk ter wereld, dat Home & Body Cosmetics combineert.

Met haar productlijn  - van verzorgende body- en gezichtscrèmes tot pure thee, badjassen, geurkaarsen en edelstenen make-up - staat Rituals voor speciale aandacht die alledaagse routines weer in betekenisvolle rituelen verandert. Dit oeridee van oprichter Raymond Cloosterman is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een internationaal succesverhaal.

Rituals Amstelveen
(Foto Schiphol Group - 2010)

De Rituals winkel op Schiphol


Slow shopping paradijs

"Het nieuwe slow shopping paradijs biedt 27 m² pure ontspanning. Prettige muziek, fijne geuren en vriendelijk personeel zijn de hoofdingrediënten die er voor zorgen dat iedereen die de winkel binnenstapt zich hier direct op zijn gemak voelt.", aldus Shopmanager Nanda Hermus.

De winkel op Schiphol heeft net als de andere Rituals winkels een 'testereiland' waar de home & body producten rustig uitgeprobeerd kunnen worden. Ook is er alle ruimte voor make-up advies, een handmassage of een kopje thee.

Authentieke Oosterse rituelen

Rituals werkt samen met de beste producenten ter wereld, een cultureel antropoloog en een selectie topparfumeurs. Alle producten - ruim 300 in totaal - zijn geïnspireerd op een authentiek Oosters ritueel, zoals het Hammam stoombadritueel, de Ayurveda gezondheids- en schoonheidsleer en de scheertraditie van de Samurai-krijgers.

Groei

Na de opening van de allereerste Rituals winkel in de Amsterdamse Kalverstraat in 2000, volgden steden als Londen, Madrid, Lissabon, Praag en Berlijn. Inmiddels heeft Rituals meer dan 110 winkels wereldwijd en zo'n 250 shop-in-shops, waaronder in de Bijenkorf en V&D. Ook zijn er inmiddels Rituals City Spa's in Almere, Zwolle en in het Belgische Knokke.

De Rituals winkel op Schiphol Plaza is geopend van maandag t/m zondag van 07.00 tot 22.00 uur. Speciaal voor de opening zet Rituals Schiphol alle shower foams in het spotlicht: van 7,50 nu voor € 3,90 t/m 18 april 2010. Ga naar www.rituals.com  voor een overzicht van alle winkels.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.