Bijgewerkt: 12 juni 2024

'Roadshow' voor de vrijwilligers van zorginstellingen in Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Joop Siemers
06-04-2010

Op dinsdagavond 6 april 2010 werd bij de zorginstelling Groenelaan aan de Helpende Hand in Amstelveen de spits afgebeten van een 'roadshow' voor de vrijwilligers en hun partners werkzaam in genoemde instelling.

Deze compleet verzorgde avond werd georganiseerd door de Lionsclub Amstelveen en Amstelveen Mingle en werd financieel mede mogelijk gemaakt door de Stichting Theo Janssen MOC. De avond bestond uit een volledig verzorgd programma, waarbij bij het culinaire gedeelte werd afgewisseld met optredens van het zangduo "Heart to Hearts".

Aan het einde van de avond werden de vrijwilligers van de zorginstelling een cheque van 1000 euro overhandigd, te besteden aan een door hen gekozen doel en/of bestemming. Een persoonlijk cadeau evenals een speciaal voor vrijwilligers gecomponeerd afscheidslied, de "tribute aan de vrijwilligers" compleet.

Gedurende de maanden april en mei 2010 zullen de vrijwilligers en hun partners van overige zes zorginstellingen van Amstelveen, het Zonnehof, het Zonnehuis, Olmenhof, Huis aan de Poel, Klaasje Zevenster en Nieuw-Vredeveld tevens bovengenoemde "roadshow" worden aangeboden.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.