Bijgewerkt: 7 februari 2023

Rockschool voor 50-plussers

Nieuws -> Informatief

Bron: Monique Hendriks-Kee
25-06-2016

Wil jij ook schitteren op een podium? Die droom kan werkelijkheid worden. Samen spelen in een band, muziek maken en nieuwe vrienden maken! Dit zijn dé ingrediënten van de Rockschool voor senioren. Judith Vonk en Monique Hendriks-Kee zijn de drijvende krachten achter deze Rockschool. Zij werken met geschoolde en ervaren muziekcoaches. Monique is tevens de zangcoach van de rockschool. Met hun beider expertises en enorme enthousiasme, leveren zij een kwalitatieve en hoogstaande ervaring. Voor de muzikale begeleiding hebben wij de talentvolle Colin Roelandschap aangetrokken.

Foto Amstelveen
(Bron Monique Hendriks-Kee - 2016)

Rockschool voor senioren


Bij de rockschool hebben wij plaats voor 1 drummer, 3 gitaristen, 1 bassist, 1 toetsenist, blazers en zang. Ervaring mag, maar is zeker geen vereiste! De groep bestaat uit minimaal 12 en maximaal 15 deelnemers. In 30 lessen van 2 uur werken wij toe naar de 4 de presentaties. Deze vinden plaats in mei 2017, op 3 poppodia én 1 in het magische Paradiso.

Het repertoire wordt door de deelnemers zelf gekozen, ieder band lid brengt zijn, of haar twee favoriete songs in. Wij kiezen daar één nummer van voor een mooie passende set. Bij aanvang ontvangt elke deelnemer een handboek, met daarin alle repetitie- en presentatie data, tips & tricks, de akkoorden en de songteksten. U hoeft alleen uw instrument mee te nemen. Deelname: Leeftijd 50+.

De repetities vinden iedere dinsdagmiddag plaats te weten: Poppodium P60 - Stadsplein 100a - 1181 ZM Amstelveen dinsdagen van 14.00-16.00 uur. Startdatum: 6 september 2016

Voor brochure ontvangen en aanmelden kunt u contact opnemen met Judith Vonk; senioren.rockschool@gmail.com De Rockschool voor senioren is een samenwerking met: P60, Theater Cool en Poppodium De Flux.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.