Bijgewerkt: 29 maart 2024

Rode Kruis Amstelveen is op zoek naar creatieve dames

Nieuws -> Informatief

Bron: Rode Kruis Amstelveen
22-03-2013

Ieder woensdag- en donderdagochtend (9.00-12.00 uur) zijn een groep creatieve Amstelveners uiterst actief aan Hueseplein 16 met het maken van wenskaarten, borduur- en breiwerk en wat er nog meer kan worden bedacht.

Onderlinge contacten, de gezelligheid en het handwerk vormen samen de aantrekkingskracht van deze bijeenkomsten. Alle handgemaakte artikelen worden tegen zeer redelijke prijzen te koop aangeboden in de Rode Kruiswinkel. Rode Kruis is opzoek naar creatieve dames die graag mee willen helpen.

Rode Kruis is 75 jaar actief in Amstelveen. Ruim 150 vrijwilligers houden zich bezig met sociale hulpvraag in de samenleving. Het Rode Kruis heeft diverse activiteiten op sociaal gebied. Zoals het mogelijk maken van vakanties voor chronisch zieken, mensen met beperkingen en hulpbehoevende ouderen uit Amstelveen.

rode kruis Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Het gebouw van het Rode Kruis Amstelveen


Verder het wandelproject, de telefooncirkel, EHBO cursussen, inzetten van EHBO’s bij diverse evenementen en calamiteiten, rolstoelfietsen en de creatieve groep. Houdt u van handwerken dan bent u van harte welkom voor woensdag en donderdaggroep (deelname is gratis). U kunt contact opnemen met ons op 020-6414499 of info@rodekruisamstelveen.nl .

Rode Kruis met verkoopstand in winkelcentrum Groenhof

Zaterdag 20 april 2013 staat Rode Kruis Amstelveen met een verkoopstand in winkelcentrum Groenhof (van de wijk Groenelaan), van 9.00 t/m 16.30 uur. Diverse zeer uiteenlopende artikelen (o.a. wenskaarten, notitieblokken, handdoeken, sjaals en borduur- en breiwerken) zijn tegen zeer redelijke prijzen te koop.

De opbrengst wordt besteed aan locale en internationale Rode Kruis projecten. Via Rode Kruiswinkel gehuisvest aan Hueseplein 16 worden de spullen ook verkocht. De winkel is geopend iedere woensdag en donderdag van 9.00 – 12.00 uur. En iedere eerste zaterdag van de maand van 10.00 -14.00 uur.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.