Bijgewerkt: 24 juni 2024

Roland Pelle de nieuwe voorzitter van RTV Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: RTV Amstelveen
28-03-2012

Roland Pelle is per 2 april 2012 de nieuwe voorzitter van de lokale omroep RTV Amstelveen. Pelle, mediaondernemer in Amstelveen, volgt daarmee Gerard Lohuis op, die evenals René Blankers (bestuurder/directeur), volgens het rooster van aftreden vertrekt.

Samen met de zittende bestuursleden Michael Greve en Michel Penterman vormt hij het dagelijks bestuur van de stichting RTV Amstelveen. De operationele leiding op de vestiging aan de Orion berust bij hoofdredacteur Peter Leemeijer.

pelle  Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Roland Pelle, de nieuwe voorzitter van RTV Amstelveen


Lohuis en Blankers hebben de afgelopen jaren leiding gegeven aan het proces van wederopbouw van de lokale omroep. Behalve het financieel en organisatorisch op orde brengen van RTV Amstelveen vormde vooral de ontwikkeling van lokale televisie-uitzendingen naast de bestaande radioprogramma’s hun belangrijkste doel.

De nieuwe voorzitter van RTV Amstelveen wil samen met medebestuursleden, hoofdredactie en medewerkers op de ingeslagen weg verder bouwen aan een serieuze lokale omroep. Pelle: “Na de succesvolle fase van wederopbouw en productontwikkeling, waarvoor wij beide vertrekkende bestuursleden veel dank verschuldigd zijn, willen we verdere groei bewerkstelligen door te focussen op communicatie en commercie.”Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.