Bijgewerkt: 26 februari 2024

Rondleiding van IVN Amstelveen in de Middelpolder

Nieuws -> Natuur

Bron: Bas ten Asbroek
06-01-2019

In de Middelpolder is heel goed te zien hoe de afgelopen eeuwen de Hollanders dit landschap gevormd hebben. Natuurgidsen van IVN Amstelveen nemen u mee op een rondleiding en u zult ook genieten van de verrassend gevarieerde winternatuur van de bomen en wintervogels.Aanvang op zondag 13 januari 2019 om 10 uur, Jeanne d'Arclaan 8 1183 BA Amstelveen (gebouw Bankrasflora). Deelname is gratis, iedereen is welkom. Aansluitend bent u welkom bij de traditionele nieuwjaarsborrel. IVN Amstelveen heeft het afgelopen jaar diverse natuurrondleidingen gegeven in heel Amstelveen en zal dat in 2019 gewoon blijven doen. Ik mag u met plezier uitnodigen op de nieuwjaarsborrel van IVN Amstelveen vanaf 12 uur, zodat u beter weet over welke organisatie het gaat en wat we doen. U bent van harte welkom.

Instituut Voor Natuureducatie (IVN), is een Nederlandse organisatie die zich richt op natuureducatie en natuurbeleving. IVN is in 1960 opgericht en had in 2018 meer dan 25.000 leden en vrijwilligers. De organisatie heeft een landelijk bureau in Amsterdam, 12 provinciale kantoren en 170 vrijwilligersafdelingen.

IVN Amstelveen is opgebouwd uit 11 werkgroepen, die hebben allen een coördinator. Het bestuur en de coördinatoren komen drie keer per jaar bijeen voor overleg en afstemming:

Bomenwerkgroep

De Groene Zegge

Fotografie

Insecten

IVN Kraam

Paddenstoelen

Planten

Vogels

Vleermuizen (i.o.)

Weidevogelbescherming

RondleidingenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.