Bijgewerkt: 26 november 2022

Rotary vmbo-leerlingendebat Amstelveen 2016

Nieuws -> Informatief

Bron: Rotary Amstelveen-Amstel
04-06-2016

Op maandagavond 20 juni 2016 wordt er voor de tweede keer in Amstelveen de vmbo-leerlingendebatwedstrijd gehouden. Deze debatwedstrijd vindt dit jaar plaats in het Hermann Wesselink College in Amstelveen en start om 19.00 uur. De wedstrijd wordt georganiseerd in samenwerking met Rotaryclub Amstelveen-Amstel. Leerlingen van het Amstelveen College, het Hermann Wesselink College en scholengemeenschap Panta Rhei zullen weer hun uiterste best doen het publiek, maar vooral de jury, van hun gelijk te overtuigen.

Foto Amstelveen
(Bron Ton Kotterer - 2016)

De winnaars van het vmbo-debat 2015, de leerlingen van het HWC, met burgemeester Mirjam van 't Veld en Cor Spinhoven fractievoorzitter van Ouderen Combinatie Amstelveen als oudste gemeenteraadslid


De leerlingen zijn getraind in debatvaardigheden door het Nederlands Debat Instituut, een toonaangevende organisatie op dit gebied. Het belooft net als vorig jaar dan ook weer een spetterende wedstrijd te worden. Rotaryclub Amstelveen-Amstel wil met haar inspanningen voor het Leerlingendebat bijdragen aan betere communicatie onderling om zo samenwerking en wederzijds respect te bevorderen.

De jury, onder voorzitterschap van Kees van Tilburg, bestaat uit de rectoren van de drie scholen en drie Rotaryleden. Zij zullen bepalen wie dit jaar winnaar wordt en door de burgemeester zal worden ontvangen. Maandagavond zal de aula van het HWC zinderen van spanning bij deelnemers, klasgenoten en vrienden, ouders, leerkrachten en iedereen die wil genieten van een woordensteekspel op hoog niveau. U bent van harte uitgenodigd.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.