Bijgewerkt: 30 juni 2022

Rotaryclub Amstelveen Nieuwer-Amstel Ouderendiner 2015

Nieuws -> Sociaal

Bron: Joss Tabak
13-02-2015

Op 11 februari 2015 heeft Rotaryclub Amstelveen Nieuwer-Amstel (RANA) een 3-gangen diner georganiseerd in woonzorgcentrum 't Huis aan de Poel aan de Populierenlaan in Amstelveen. Dit jaar werd het diner, mede gesponsord door Kragtwijk Catering, aangeboden aan bewoners van Woonzorgcentrum ‘t Huis aan de Poel.

Foto Amstelveen
(Foto RANA - 2015)

Op 11 februari 2015 heeft Rotaryclub Amstelveen Nieuwer-Amstel (RANA) een 3-gangen diner georganiseerd voor de bewoners van het woonzorgcentrum 't Huis aan de Poel


Elk jaar wordt een groep bewoners en medewerkers van een woonzorgcentrum in Amstelveen door RC Amstelveen Nieuwer-Amstel in het zonnetje gezet. De ouderen genieten van de aandacht en het feestelijk karakter van deze activiteit. Dit jaar werd ‘t Huis aan de Poel aangedaan. Onder de muzikale begeleiding van Wim Janzen met zijn accordeon, werd voor ca. 60 bewoners vanuit het eigen restaurant een diner aan tafel geserveerd door 14 rotaryleden van RC Amstelveen Nieuwer-Amstel. Een uitgebreid voorgerecht van diverse koude gerechten werd gevolgd door het hoofgerecht van vis en vlees en het diner werd afgesloten met heerlijke desserthapjes.

RC Amstelveen Nieuwer-Amstel is sterk betrokken bij de bewoners van Amstelveen. Door zelf de handen uit de mouwen te steken, wil de club een bijdrage leveren aan het welbevinden van de Amstelveners. Zoals deze keer, door het verzorgen van een diner voor de oudere bewoners van een woonzorgcentrum. Voor meer activiteiten zie http://www.rotary.nl/amstelveennieuweramstel/Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.