Bijgewerkt: 24 april 2024

Rozenactie voor eenzame ouderen in Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Hermann Wesselink College
09-02-2021

Oproep aan leerlingen, stuur een Valentijnsroos. Leerlingen van het Hermann Wesselink College (HWC) organiseren samen met de gemeente Amstelveen een Rozenactie voor eenzame ouderen in de stad. Alle Amstelveense jongeren kunnen meedoen!

Ze kunnen tot en met vrijdag 12 februari 2021 een persoonlijke boodschap insturen. Deze tekst wordt door de leerlingen op een kaartje gezet en aan een roos gehangen. Op Valentijnsdag bezorgen de leerlingen samen met jongerenwerkers deze rozen persoonlijk naar de verzorgingshuizen. Doe je mee? Stuur je tekst van maximaal drie regels tot en met 12 februari naar info@ourfutureface.com

Foto Amstelveen
(Bron Ourfutureface.com - 2021)

Twee organisatoren van de Rozenactie 2021 in Amstelveen


Valentijnsdag, ook Sint-Valentijnsdag of het feest van Sint-Valentijn genoemd, wordt jaarlijks op 14 februari gevierd. Het ontstond als een kleine westerse christelijke feestdag ter ere van een of twee vroege christelijke martelaren genaamd Sint-Valentijn en is, door latere volkstradities, uitgegroeid tot een belangrijke culturele, religieuze en commerciële viering van romantiek en liefde in vele regio's van de wereld.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.