Bijgewerkt: 15 juni 2024

Russische voorstelling in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
08-09-2012

Amstelveens Poppentheater opent in vernieuwde theaterzaal op zondag 16 september 2012 het theaterseizoen met een speciale voorstelling uit Rusland.

Met grote overtuiging won de Russische groep Brodyachaya Sobachka twee jaar geleden de publieksprijs van het Internationale Poppentheaterfestival Meppel voor hun bijzondere bewerking van Andersens bekende sprookje 'Het Lelijke Jonge Eendje'.

eendje Amstelveen
(Bron Amstelveens Poppentheater - 2012)

Het sprookje 'Het Lelijke Jonge Eendje'


De groep komt nu met dezelfde voorstelling terug voor de 11de editie van dit festival en zal de voorstelling zondag 16 september om 14.30 uur ook in het Amstelveens Poppentheater spelen. In het theater is de afgelopen tijd hard gewerkt aan de renovatie van de theaterzaal. Met een fijne financiële steun van de Stichting Theo Janssen zit het publiek nu op vernieuwde bankjes en kijkt uit op een mooi nieuw podium. Voor de voorstellingen en verhuringen kan het seizoen nu nog stralender beginnen.

Door de BTW-verlaging kan het Amstelveens Poppentheater haar toegangsprijs verlagen naar € 8,00! Toegangsprijs voorstelling € 8,00. Aanvang voorstelling; 14.30 uur. Telefonisch reserveren kan op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 14.00 uur via 020-6450439 of via www.amstelveenspoppentheater.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.