Bijgewerkt: 1 februari 2023

SMARTscreens in winkelcentrum Stadshart Amstelveen

Nieuws -> Stadshart

Bron: Centercom
16-02-2015

De start van het digitale netwerk van Centercom is een feit. Winkelcentrum Stadshart Amstelveen is het eerste winkelcentrum, waar het bestaande netwerk van reclamedisplays van Centercom is vervangen door digitale displays, de zogeheten SMARTscreens.

Foto Amstelveen
(Foto Centercom - 2015)

SMARTscreens in winkelcentrum Stadshart Amstelveen


In totaal bevat dit nieuwe SHOPPERSchannel in Stadshart Amstelveen 16 SMARTscreens en 1 opvallend LED scherm van 23 m², het ICONICscreen. Na de digitalisering van Stadshart Amstelveen, zullen in de komende maanden ook de bestaande netwerken in de overige winkelcentra van Centercom, omgebouwd worden tot digitale netwerken met SMARTscreens.

Centercom BV exploiteert diverse landelijke media-netwerken in de buitenreclame. Deze netwerken richten zich op het bereiken en het beïnvloeden van consumenten, boodschappers & shoppers. De reclamevlakken van Centercom bereiken wekelijks miljoenen consumenten en staan opgesteld in winkelcentra, supermarkten en op straat in de openbare ruimte.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.