Bijgewerkt: 25 juli 2024

Samen is nog leuker in Bovenkerk

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Notabene Bovenkerk
16-09-2023

Op dinsdag 3 oktober 2023 om 10:30 uur gaat de wekelijkse groep 'Samen, nog leuker' in Bovenkerk van start. Bewoners uit de wijk komen met elkaar in contact, delen hun passies en bieden elkaar de helpende hand als dat nodig is. Daar beleef je plezier aan en dat geeft je een goed gevoel. En hulp aan een ander geven of vragen is nu eenmaal makkelijker als je elkaar een beetje kent.

Binnen de groep brengen we vraag en aanbod van hulp bij elkaar. Iedereen heeft wel iets waarmee je een ander kunt helpen. Dat kan van alles zijn: hulp bieden bij koken, boodschappen halen, een hond tijdelijk uitlaten, plantjes water geven, de kat eten geven, een verstelwerkje, een schilderij ophangen, wandelen, meegaan naar een museumbezoek, etc. Iedereen kan meedoen én voor elkaar van nut zijn. De onderwerpen gaan over onze passies waar je blij van wordt. Je kunt denken aan een boek of film bespreken, persoonlijke interesses, natuur, wandelen, het spotten van vogels, muziek, etc. Het gaat om gezelligheid, plezier, geluk, verbinding met elkaar.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2022)

De ingang van het Noorddamcentrum in Bovenkerk aan de Noorddammerweg 1

Om de verbinding in de groep te stimuleren nodigen wij regelmatig iemand uit die onze horizon kan verbreden. Dit mag ook een deelnemer zijn met wat extra kennis op een specifiek gebied of iemand die het leuk vindt om zijn of haar kennis met ons te delen. We staan open voor de wensen uit de groep. Gratis activiteit. Startdatum elke dinsdag vanaf 3 oktober 2023 van 10:30 –11:30 uur. Locatie: Noorddamcentrum, Noorddammerweg 1, 1187 CM Amstelveen. Voor meer informatie of aanmelden kun je contact opnemen met: Moenes Tafakori, e-mail samennogleuker@bovenkerk.meAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.