Bijgewerkt: 24 juni 2024

Samenwerking revitalisering bedrijventerrein Legmeer voortgezet

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
02-03-2012

Voorzitter van de Ondernemersvereniging Amstelveen, Alphons Böggemann, EZ-wethouder Jan-Willem Groot (CDA),  buurtregisseur van Politie Amsterdam-Amstelland René Grigoleit en procesbegeleider namens MKB-Nederland Agnes van Leeuwen (vlnr) ondertekenden op 29 februari 2012 de intentieovereenkomst Keurmerk Veilig Ondernemen voor het bedrijventerrein Legmeer.

legmeer  Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2012)

De ondertekenaars van de intentieovereenkomst Keurmerk Veilig Ondernemen voor het bedrijventerrein Legmeer


Partijen zetten hiermee hun samenwerking om het bedrijventerrein Legmeer te revitaliseren voort. Tot nu toe is bewegwijzering verbeterd, extra bomen geplant, straatverlichting met LED-lampen geplaatst en een aantal verkeersituaties veiliger gemaakt. Belangrijke vervolgstap is het oplossen van de parkeerdruk.

Daarvoor wordt door betrokken partijen gezamenlijk een aanpak per straat gemaakt. Ook de fietsroute door Legmeer wordt geoptimaliseerd en de algehele uitstraling verbeterd. De gemeente ontving voor de revitaliseringsactiviteiten 157.000 euro subsidie van de Provincie Noord-Holland, een kwart van het totale opknapbudget.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.