Bijgewerkt: 12 augustus 2022

Saxofoniste Candy Dulfer speelt in P60

Nieuws -> P60

Bron: P60
16-06-2021

Op zaterdag 26 juni 2021 speelt saxofoniste Candy Dulfer twee corona-proof shows in Poppodium P60. Het gaat om een middag- (17:00) en avondshow (20:30). Op deze avond een unieke voorstelling waarin Candy saxofoon speelt én met humor en passie vertelt over haar avonturen met wereldsterren als Prince en Blondie, haar prille begin bij fanfare Jeugd Doet Leven, en haar liefde voor natte doekjes en patat met mayonaise.

Candy Dulfer (1969) stond op haar vijfde al met een saxofoon in haar handen. Op haar 11-de speelde ze in de band van Rosa King. Op haar 14de had ze haar eerste eigen band, waarmee ze nog voor haar eindexamen in het voorprogramma van Madonna stond. Inmiddels is Candy niet alleen een van de bekendste vrouwen in de Nederlandse muziek, maar ook een van de beste saxofonisten ter wereld. In het buitenland nog beroemder dan hier.In haar boek “Sax, Candy & Rock-’n-Roll” vertelde ze openhartig over haar leven en werk. Hoe haar ouders ervoor zorgden dat ze niet zoals Amy Winehouse eindigde. Over feestjes van Prince. Hoe het er écht aan toe gaat on the road en over liefde en vriendschap. In deze unieke voorstelling doet ze hier een schepje bovenop en krijgt het publiek een kijkje in haar leven.

Een corona-proof bezoek aan  P60. Deze show zal in een corona-proof setting plaatsvinden. P60 heeft verschillende maatregelen getroffen om van het bezoek aan het poppodium een mooie, maar vooral veilig ervaring te maken. Per show zijn 50 mensen welkom en worden er zitplaatsen gehanteerd met 1,5 meter afstand . Om toegang te krijgen tot de show is een corona test niet nodig! Kaarten voor de show kosten € 31,50 (incl. servicekosten). De laatste kaarten gaan nu in de verkoop via: www.p60.nl/candy-dulferAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.