Bijgewerkt: 16 juni 2024

Scheepstimmerdagen 2013 bij De Uiterton

Nieuws -> Informatief

Bron: Henk C. Morel
11-08-2013

Wat ga jij doen de laatste week van de zomer? Timmer en zaag wat! Wees creatief! Ga mee met een uitstapje! Doe mee met: Scheepstimmerdagen 2013 - vrolijke vakantiedagen te land en te water 4 dagen voor 8 -  ±12 jaar, 10 tot 16 uur op dinsdag t/m vrijdag 13 t/m 16 augustus 2013.

Programma, afwisselend:

bootmodel maken                    schilderen

of een molen                            touw en creatief

spelevaren                               zomer-bos en vaartocht

De laatste week van de schoolvakantie leuke dingen doen? Dat kan - bij De Uiterton ! Het staat dit jaar in 't teken van MODELBOUW van papier of van hout! Twee geoefende modelbouwers helpen en wijzen de weg naar een mooi bootmodel, of molen. De dagindeling is nog niet helemaal vastgesteld, hangt mede af van het weer.

We willen er ook op uit: een picknick-plons&spetter in Amsterdamse Bos, of de Poel. De jeugdzelfbouw-boutschieters gaan mee en opblaasspullen. Je kunt in het scheepstimmerlokaal werken aan je eigen droomboot, of iets ander moois – schilderen in Cobra-kleuren. Eind van de week tentoonstelling van al 't moois, kampvuur en verrassing. Er is ook ruimte voor spel, lekker wat lezen of een puzzel doen.

uiterton Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Het clubhuis en tevens werkplek van de Stichting De Uiterton


Locatie: Stichting De Uiterton clubhuis Amsterdamseweg 304, Amstelveen. Meebrengen: boterhammen voor tussen de middag - en trek oude kleren aan. Meedoen kost euro 50,- per week, vrijwillige bijdrage welkom, Amstelveenpas euro 35,-.

Inschrijving: door inleveren van onderstaande strook (pdf), of via e-mail:  meedoen@uiterton.nl

>> In de mail s.v.p. alle gegevens als op strook vermelden. Schrijf direct in, vóór de vakantie! Dan ben je zeker van je plek. Er is plaats voor 15 - 20 kinderen.

Sinds 1997 is De Uiterton in Amstelveen actief met jonge mensen, boten en natuur. Dit wordt herkend en erkend door de gemeente: in heempark De Braak is een clubhuis beschikbaar voor jeugdactiviteiten en restauratiewerk.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.