Bijgewerkt: 3 december 2022

Schiphol Consumers Awards 2010 uitgereikt

Nieuws -> Schiphol

Bron: Amsterdam Airport Schiphol
18-03-2011

Uitreiking Schiphol Consumers Awards 2010: bedrijven in prijzen voor uitmuntende prestatie

17 maart 2011 zijn de Schiphol Consumers Awards uitgereikt aan commerciële bedrijven op Schiphol die een uitmuntende prestatie hebben geleverd op het gebied van gastvrijheid, innovatie en kwaliteit. Matthijs van Nieuwkerk maakte de winnaars bekend tijdens de feestelijke uitreiking van de 'Schiphol Consumers Awards'. Schiphol kent deze prijzen jaarlijks toe aan haar business partners die zich op grond van hun innovatieve bedrijfsvoering of positieve prestaties hebben onderscheiden van de overige bedrijven.

"In 2010 is de positie van Schiphol als Mainport versterkt. Zowel het netwerk van bestemmingen als de besteding per passagier in onze winkels en horeca is gegroeid. We kijken er met voldoening op terug en dat komt door de enorme inzet en goede samenwerking met onze business partners. In 2011 gaan we op de ingeslagen weg verder. Onze merkwaarden gastvrij, inspirerend, betrouwbaar, efficiënt en duurzaam blijven daarbij leidend," aldus Maarten de Groof, Executive Vice President & Chief Commercial Officer van Schiphol Group

Guestfriendliness Awards

Reizigers kozen in vijf verschillende categorieën de meest gastvrije en klantvriendelijke bedrijven op de luchthaven. Flowers & Bulbs in Lounge 3 en Rituals op Schiphol Plaza ontvingen beide een Guestfriendliness Award in de categorie retail. Op het gebied van horeca waren er awards voor de Mediterranean Sandwich Bar in Lounge1 en Per Tutti op Schiphol Plaza. Het massageconcept Back to Life op de Holland Boulevard werd beloond met een Guestfriendliness Award in de categorie services.

Innovation Award

Dutch Kitchen won de Innovation Award vanwege haar inspirerende en innovatieve concept op de Holland Boulevard. Bij de vorig jaar geopende Dutch Kitchen genieten passagiers van typisch Hollandse gerechten als poffertjes en kroketten. Op de menukaart van Dutch Kitchen staan voornamelijk biologische producten.

Growth Award

Global Blue nam een award mee naar huis voor haar sterke ondernemerschap en explosieve omzetgroei in 2010. Global Blue verzorgt wereldwijd een eenvoudig en betrouwbaar systeem voor BTW teruggave.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.