Bijgewerkt: 5 december 2022

Schiphol: Favourite International Airport 2008

Nieuws -> Schiphol

Bron: Schiphol
20-11-2008

Canadese reisagenten hebben Amsterdam Airport Schiphol verkozen tot 'Favourite International Airport 2008'. Ruim 3500 reisagenten hebben hun stem uitgebracht. Schiphol heeft de prijs in deze categorie, sinds de introductie in 2005, voor de vierde keer op rij gewonnen. Schiphol kreeg de prijs vanwege het befaamde one terminal concept, de efficiency en de veelheid aan faciliteiten, zoals winkels, restaurants, de XpresSpa, de Babycare Lounge, een casino en het Rijksmuseum. "Amsterdam Schiphol staat duidelijk op de radar van de Canadese reisagenten", zei Michael Baginski, uitgever van Baxter Travel Media. "Schiphol heeft de prijs vier keer achter elkaar gewonnen, sinds we deze categorie introduceerden in 2005. Ik weet zeker dat ze in 2009 weer een grote kans maakt in de Canadese reiswereld", Aldus Baginski. Baxter Travel Media is Canada's grootste en oudste uitgever van reismedia. Jasper Spruit, Marketing Manager, en Patricia Freije, Business Developer,van Amsterdam Airport Schiphol, namen deze prestigieuze prijs in ontvangst op de World Travel Market in Londen. De andere genomineerden in de categorie waren de luchthavens van Vancouver, Toronto, Hong Kong en London Heathrow.

Prijzen 2008

Amsterdam Airport Schiphol viel in de eerste maanden van 2008 vaker in de prijzen. In september 2008 hebben Britse zakenreizigers Amsterdam Airport Schiphol voor de 25ste keer sinds 1980 verkozen tot winnaar van de 'Business Traveller Award' in de categorie 'Best Airport in Europe'. Ook lezers van het Amerikaanse blad Executive Travel hebben Amsterdam Airport Schiphol in november verkozen tot beste internationale luchthaven. Hierbij werd gekeken naar de diensten, producten en innovaties die luchthavens en luchtvaartmaatschappijen hun klanten bieden. Schiphol heeft deze 'Leading Edge Award' twee keer gewonnen.

Lezers van het Aziatische vrachtblad Cargonews Asia hebben Amsterdam Airport Schiphol in april voor de 15e maal verkozen tot 'Best Airport Europe' en voor de 10e maal tot 'Best Air Cargo Terminal Europe'. Schiphol heeft deze prijzen gekregen vanwege de hoge kwaliteit van haar vrachtfaciliteiten en de efficiëntie in het vrachtoverslag proces.

In het 4e jaarlijkse Air Cargo Excellence (ACE) onderzoek van het blad Air Cargo World heeft Schiphol de 'Award of Excellence' gewonnen in de categorie luchthavens in Europa met meer dan 1 miljoen ton vracht.

Zie www.schiphol.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.