Bijgewerkt: 28 maart 2024

Schiphol: 'Welcome Teams' helpen reizigers op weg

Nieuws ->

Bron: Amsterdam Airport Schiphol
25-04-2009

Schiphol zet 'Welcome Teams' in om tijdens de drukke meivakantie reizigers welkom te heten, de weg te wijzen en vragen te beantwoorden. De teams bestaan uit studenten van de opleiding Toeristische Dienstverlening van het ROC van Amsterdam.


Schiphol Amstelveen
(Amsterdam Airport Schiphol - 2009)

Het 'Welcome Team' van Schiphol




Ook informeren de teams passagiers over horecagelegenheden en bezienswaardigheden, zoals de dependance van het Rijksmuseum en het nieuwe Café Chocolat. De 'Welcome Teams' zullen ook in de zomermaanden actief zijn in de terminal.

Drukke dagen

Naar verwachting reizen vandaag in totaal 148.000 passagiers via Schiphol (vertrekkend, aankomend en overstappend). De drukste dag van de meivakantie van vorig jaar telde in totaal 161.000 passagiers. Vooral de vertrekkende Nederlandse passagiers maken dit jaar het verschil. Waren dat er vorig jaar 66.000, vandaag nemen circa 53.000 Nederlanders het vliegtuig.

Schiphol Amstelveen
(Amsterdam Airport Schiphol - 2009)

Het 'Welcome Team' voor de verkeerstoren op Schiphol



Topmerken tegen hoge korting

Naast de gebruikelijke Special Offers, de 100 maandelijkse aanbiedingen met kortingen oplopend tot 35% ten opzichte van lokale prijzen, is er speciaal voor de meiperiode een mid season sale: kortingen op luxe merken op het gebied van mode en lederwaren bij See Buy Fly winkels achter de paspoortcontrole oplopend tot 50%. Informatie over deze scherpe aanbiedingen is te vinden op www.schiphol.nl en in de Special Offer Folders.

Reisadvies

Schiphol adviseert reizigers in de meivakantie op tijd naar Schiphol te komen. Passagiers kunnen hun reis- en inchecktijd beperken door thuis via internet in te checken of gebruik te maken van de talrijke self-service check-in desks op de luchthaven.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.