Bijgewerkt: 3 december 2022

Schiphol en KLM geven woensdag 30 gratis tickets weg

Nieuws -> Schiphol

Bron: Amsterdam Airport Schiphol
23-11-2009

Komende woensdag, 25 november 2009, is het zover en gaan de 30 winnaars van de 'Kerstcatwalk' van Schiphol en KLM met het vliegtuig naar Londen om te shoppen. Iedereen in kerstcreatie mag meedoen aan de catwalk, alleen of met zijn tweeën.

 'Topstylist' & 'Stylist van de sterren' Maik de Boer kiest de winnaars en voorziet hen in Londen van kleuradvies en de laatste modetrends. Aanmelden kan alleen tussen 7.30 uur en 8.00 uur in Vertrekhal 1 met een geldig paspoort.

Kerstman Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com collectie - 2009)

Psssst...de Kerstman komt!


In Londen brengt een dubbeldekker de winnaars naar alle shopping hotspots zoals Harrods, Macy's, de Gapstore en kan men zich helemaal overgeven aan een rode kerstshoppingwaas. Om 21.40 uur landt de kerstshopvlucht weer op Schiphol.

Gouden tips om een gratis kerstshopvlucht te winnen: "hang niet één kerstslinger om je nek, maar TIEN! Maak van oude kerstslingers een mooie kerstboa en kom over de top, extravagant en in rode glitters naar Schiphol", aldus Maik de Boer.

 Voor al die stijlvolle Kerstmannen en -vrouwen die uiteindelijk niet winnen ligt er een kerstgoodiebag klaar met daarin een fikse korting voor parkeren in P1. Ook geven veel winkels op Schiphol Plaza aan alle Kerstmannen en vrouwen 10% korting op al hun producten.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.