Bijgewerkt: 12 april 2024

Schiphol lanceert online magazine Ticket

Nieuws -> Schiphol

Bron: Schiphol Group
18-06-2010

Op vrijdag 18 juni 2010 is het nieuwe gratis online magazine 'Ticket' van de Schiphol Group gelanceerd. Schiphol wil met Ticket de Nederlandse reiziger online informeren en inspireren over alles wat Schiphol te bieden heeft op het gebied van reizen. Niet alleen thuis maar ook tijdens de reis.

Vliegtuig Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2008)

Fly away


Ticket verschijnt zes keer per jaar en biedt informatie over nieuwe bestemmingen, slimme manieren van reizen, onvergetelijke reisverhalen, videoreportages en interactieve verhalen. Ook geven lezers in het online magazine zelf reisadvies. In elke editie is er een kans om tickets te winnen naar een van de ruim 280 bestemmingen rechtstreeks bereikbaar vanaf Schiphol.

In de eerste editie van Ticket neemt zangeres Nikki de lezer mee naar Schiphol World Avenue achter de paspoortcontrole. Harm Edens haalt reisherinneringen op en in de 'Wereld van 1001 nachten' zijn inspirerende reizen in Midden-Oosten te zien.

Klik hier voor het online magazine van Schiphol: www.schiphol.nl/ticketmagazine  Iedereen kan zich in het magazine gratis abonneren en het delen met vrienden via een sociaal netwerk.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.