Bijgewerkt: 20 april 2024

Schiphol viert Kerst met verrassend Kerstentertainment

Nieuws -> Schiphol

Bron: Amsterdam Airport Schiphol
20-12-2013

Stuur een video Kerstgroet vanaf de luchthaven

Met de start van de Kerstvakantie op vrijdag 20 december 2013 in Nederland heet Schiphol reizigers en bezoekers een warm welkom met een gevarieerd kerstentertainment programma.  De luchthaven is geheel gehuld in kerstsferen met 200 kerstbomen, 32.000 kerstballen en 650 meter duurzame LED-lichtstrengen.

Kerstentertainment

Van vrijdag 20 december en tot en met donderdag 26 december zijn voor reizigers en bezoekers op Schiphol allerlei leuke (muziek) acts te zien. Zo zingen de dames van 'The Triolettes' klassieke en moderne kersthits, danst Sifra op haar stelten tussen de reizigers en deelt de Kerstman cadeautjes. Een sportieve act wordt verzorgd door Tom V, een professionele freestyle voetballer.



Kerstgroet vanaf Schiphol

Op vrijdag 20 december zingt een kerstkoor op Schiphol Plaza reizigers en bezoekers toe met een persoonlijk kerstlied. Ook kunnen verzoeknummers worden aangevraagd en mogen bezoekers meezingen met het kerstkoor. Dit lied wordt opgenomen en kan via YouTube worden verstuurd aan familie of vrienden. Hiervoor aanmelden kan op locatie bij het kerstkoor op Schiphol Plaza.

Inpakservice

Op 19, 20, 22 en 23 december tussen 15.00 en 19.00 uur kunnen klanten hun cadeaus mooi laten inpakken. Het vaste inpakpunt is te vinden op Schiphol Plaza naast de CAPI Electronics- winkel. Daarnaast zijn er nog 2 mobiele inpakbalies in de winkelstraten van Schiphol Plaza te vinden.

Parkeren op Schiphol

Op de parkeerterreinen van Schiphol heet de Kerstman reizigers welkom met warme chocolademelk en wat lekkers voor de kinderen. Naar verwachting reizen er in het weekend van 20 december t/m 22 december 2013 ruim 400.000 reizigers via Schiphol (vertrekkend, aankomend en overstappend). Vrijdag is de drukste dag met in totaal ruim 141.000 reizigers. Reizigers kunnen hun reis- en inchecktijd inkorten door thuis via internet in te checken, of gebruik te maken van een van de self-service check-in desks op de luchthaven.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.