Bijgewerkt: 2 december 2023

Scholieren kunnen zonder afleiding in de bibliotheek studeren

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
29-04-2018

Met het thema Glansrijk laten de openbare bibliotheken zien dat ze alle faciliteiten in huis hebben die scholieren en studenten helpen om 'Glansrijk' te kunnen slagen. De positioneringscampagne 'De Bibliotheek maakt je rijker' is vanuit Route 2020 met en door de bibliotheken. De campagne loopt van in de eindexamenperiode en richt zich op eindexamenkandidaten, in de leeftijd van 16 t/m 19 jaar.

Middelbare scholieren die zonder afleiding willen studeren, kunnen de komende weken weer terecht bij de Bibliotheek Amstelland. In aanloop naar de eindexamens laat de bibliotheek ook dit jaar zien dat ze alle faciliteiten in huis hebben die scholieren en studenten helpen om ‘Glansrijk’ te kunnen slagen.

Foto Amstelveen
(Bron Bibliotheek Amstelland - 2018)

De bibliotheek is de plek, waar je in alle rust kunt studeren en kunt focussen op je eindexamen


#Biebmodus. De bibliotheek is de plek, waar je in alle rust kunt studeren en kunt focussen op je eindexamen. Geen afleiding van apps, likes, vlogs, blogs, broertjes, ouders of andere stoorzenders, enkel aandacht voor wat op dat moment belangrijk is: glansrijk slagen voor je eindexamen. De slogan van dit jaar is dan ook "Laat je niet afleiden, zet je biebmodus aan!".

De online campagne ‘Glansrijk’ werd vorig jaar met groot succes voor het eerst ingezet tijdens de centraal landelijke eindexamenperiode. 'Ook dit jaar verwachten we weer veel scholieren in onze bibliotheken' - aldus communicatieman Victor van Honk. 'Alle scholieren zijn welkom om bij ons te studeren voor hun eindexamens. Net als vorig jaar bieden wij ook dit jaar weer alles wat ze nodig hebben om glansrijk te slagen zoals stilte plekken, gratis wifi en natuurlijk heerlijke koffie.' Kijk op de website van de bibliotheek www.debibliotheekamstelland.nl voor meer informatie en voor de openingstijden.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.