Bijgewerkt: 25 juni 2024

Schrijfster Floortje Zwigtman bezoekt Libris Venstra

Nieuws -> Informatief

Bron: Libris Venstra
05-04-2016

De 'Young & Awesome Readers Amstelveen' organiseren Meet & Greet met schrijfster Floortje Zwigtman (1974) op zaterdag 9 april 2016. De populaire Young Adult schrijfster komt naar Libris Venstra in Amstelveen voor een ontmoeting met haar fans!

De Amstelveense Young & Awesome Readers komen regelmatig bijeen om nieuwe boeken te bespreken. 9 april starten ze hun bijeenkomst om 17.00 uur en hebben daarbij geregeld, dat ook jij een echte kinder- en YA schrijfster kan ontmoeten. Er zullen vragen gesteld worden, Floortje zal vertellen en natuurlijk kan jij je boek laten signeren.

Foto Amstelveen
(Bron YAR - 2016)

Boeken van Floortje Zwigtman


Floortje Zwigtman is het pseudoniem van Andrea Oostdijk. In 2001 debuteerde zij met de jongerenroman Spelregels. Daarna verschenen Wolfsroedel, waarvoor zij de Gouden Uil en de Zilveren Zoen ontving en de Groene Bloem-trilogie (Schijnbewegingen, Tegenspel en Spiegeljongen), die werd bekroond met de Gouden Uil en de Gouden Zoen. In 2014 verscheen het eerste deel van de trilogie Vonk.

Vonk is de nieuwe, opwindende serie van Floortje Zwigtman over twee families van wie de levens met elkaar verweven raken: die van de Duses en de Trons. De laatsten zijn de machthebbers van een fictief eiland, Illeria. De Duses vormen een populaire band en rebelleren tegen de macht van de Trons. Floortje schept een complex universum waarin de lezer kan meekijken achter de schermen van een land dat wordt geregeerd door een dictator. Op de fictieve situering  na is het verhaal ongelooflijk realistisch en levensecht. Voor de lezer is het alsof Illeria een echt bestaand land is en de (hoofd)personen ook echt hebben bestaan. In dit verhaal smelten fictie en realiteit tot één geheel. Kom je ook? Leuk! Meld je aan via info@venstra.nl  en geef aan dat je 9 april 2016 graag om 17.00 uur van de partij bent. Het duurt een uurtje!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.