Bijgewerkt: 12 augustus 2022

Sfeervol Stadsplein Amstelveen met verlichte kerstboom

Nieuws ->

Bron: Gemeente Amstelveen
11-12-2021

Op het Stadsplein staat een mooie, grote kerstboom met verlichting. Bij alle horeca aan het Stadsplein hebben grote versierde toegangspoorten van kersttakken met verlichting en versiering bij hun terras. 'Zo wordt het verblijf in het Stadshart toch sfeervol in deze Kerstperiode. Ook horeca, de markt, ondernemers en de cultuurstrip kunnen hier van meeprofiteren. Maar ook voor de bezoekers ziet het er in deze tijd wat mooier uit', geeft Floor Gordon (D66) wethouder Economische Zaken aan.

'Ondanks de corona-omstandigheden is dit een soort lichtpunt van Amstelveen en zeker even de moeite waard om langs te wandelen op het Stadshart. Ook binnen in het winkelcentrum ziet het er mooi uit onder andere met mooie verlichte beren' - zegt Eduard Helwig (Shopping Center Manager Amstelveen).

Foto Amstelveen
(Bron Gemeente Amstelveen - 2021)

Floor Gordon (D66) wethouder Economische Zaken op het Stadsplein Amstelveen met de grote verlichte kerstboom in de achtergrond


Steun lokale ondernemers en Shop op tijd, Shop gespreid. De coronacrisis is een moeilijke tijd voor veel Amstelveense winkeliers. Maar ook een tijd van nieuwe ideeën en ongekende creativiteit! Bij heel veel Amstelveense winkels kun je tegenwoordig bijvoorbeeld ook online bestellen of een afspraak maken om te shoppen. Vermijd drukte, houd 1,5 meter afstand en betaal met pin. En blijf thuis als je verkouden bent of je ziek voelt. Steun de Amstelveense winkeliers en doe je kerstinkopen lokaal. Doe dit zo veilig mogelijk: begin vroeg met inkopen doen en kom op rustige momenten: Shop op tijd, Shop gespreid. Om dat te stimuleren is het parkeren in garage Stadsplein van maandag tot en met donderdag anderhalf uur gratis. Kijk voor Amstelveense winkelinitiatieven op de website van www.VisitAmstelveen.nl onder winkelen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.