Bijgewerkt: 18 mei 2024

Sinterklaasfeest 2016 in Stadshart Amstelveen

Nieuws -> Stadshart

Bron: Stadshart Amstelveen
07-11-2016

Net als ieder ander jaar wordt Sinterklaas weer uitgebreid gevierd in Stadshart Amstelveen. Het feest begint met de intocht van de Sint en zijn Pieten op zaterdag 12 november 2016. Ook in de weken erna komt de Sint met zijn Pieten regelmatig langs in Stadshart Amstelveen. Op 20 november is er een spectaculair Sinterklaasfeest, het weekend erop komt de Pietenband langs, er zijn Sintworkshops en in de weekenden rijdt er een speciale Pietentrein door het winkelcentrum.

Op zaterdag 12 november komt de Goedheiligman aan in Amstelveen. De stoet van Sinterklaas en zijn Pieten begint om 11.35 uur. De Sint begint op de Van Der Hooplaan en gaat vanaf daar via het Oude Dorp naar de Molenweg en de Rembrandtweg. Om 13.20 is Sinterklaas in Stadshart Amstelveen te vinden. Dat beloofd één groot feest te worden. Kaarten zijn gratis verkrijgbaar bij Bibliotheek Stadshart, De Schouwburg en ANWB.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2015)

Sinterklaas en de Zwarte Pieten betreden het Stadsplein Amstelveen op 14 november 2015


Op zondag 20 november 2016 staat er een spetterend Sinterklaasfeest op het programma. Samen met dans- en muziekpieten wordt er gedanst en gezongen voor Sinterklaas. Op 26 en 27 november komt de Sint op uitnodiging van de Bijenkorf opnieuw naar het Stadshart en kunnen kinderen hem ontmoeten. Op zondag 3 december loopt de Pietenband van 12.00 tot 17.00 met blazers en slaginstrumenten door het winkelcentrum en worden de welbekende Sinterklaasliedjes gespeeld.

Sintworkshops en Pietentrein. Tijdens de Sintperiode zijn er extra knutselmiddagen. Op woensdag 23 en 30 november 2016 worden er Sintworkshops georganiseerd waar kinderen kunnen knutselen. Om het feest compleet te maken rijdt de feestelijk versierde Pietentrein elke zaterdag- en zondagmiddag door het Stadshart. Natuurlijk kunnen de Pieten het niet laten om mee te rijden met de trein en kinderen wat lekkers te geven. Een ritje in de Pietentrein is gratis voor kinderen van Personal Shopping Cardhouders. Meer informatie kunt u vinden op de volgende pagina: http://bit.ly/2fKrvyA

Stadshart Amstelveen staat voor sfeervol en elegant winkelen. Het overdekte winkelcentrum biedt onderdak aan grote namen zoals de Bijenkorf, Scotch & Soda, ZARA, Massimo Dutti, KIKO, G-Star Women, Superdry en Van Gils. Er zijn ook diverse boetiekjes,  vernieuwende concepten en een vers hart te vinden. In 2015 is Stadshart Amstelveen opnieuw uitgeroepen tot ‘Beste winkelcentrum van Nederland’. En in 2012 kreeg het als eerste (en vooralsnog enige) Nederlandse winkelcentrum van Unibail-Rodamco 4 sterren toegekend. Deze internationale classificatie staat voor de kwaliteit en service die een winkelcentrum biedt. Zo kunnen bezoekers van het Stadshart gratis gebruik maken van een personal shopper, onbeperkt Wi-Fi en een receptie voor wat extra gemak. Het winkelcentrum is zeven dagen per week open en heeft iedere laatste vrijdag van de maand een extra koopavond. Stadshart Amstelveen is te volgen op www.stadshartamstelveen.nl, www.facebook.com/StadshartAmstelveen en via www.instagram.com/stadshartamstlvn Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.