Bijgewerkt: 25 juli 2024

Sinterklaasvoorstelling voor de kleintjes in het Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
25-11-2012

Op zondag 2 december 2012 om 14.30 uur speelt Koos Wieman 'Het boek van Sinterklaas' in het Amstelveens Poppentheater.

Een voorstelling met poppen speciaal voor de kleintjes, waarin alle belangrijke attributen, zoals het boek van Sinterklaas, de boot en Sints staf een rol spelen. Naast vele bekende liedjes een speciaal door Koos gemaakte Sinterklaaslied.

wieman Amstelveen
(Bron K. Wieman - 2012)

Koos Wieman met zijn poppen


Sinterklaas heeft het druk. Daarom vraagt hij ook dit jaar weer de hulp van Erik. Erik is daar erg trots op, maar hij vindt het niet leuk dat iedereen het te druk heeft om hem te zeggen waarmee hij kan helpen. Erik is geen Piet.

Al snel ontmoet hij een klein Pietje, dat het vak van Piet nog moet leren. Het paard heeft kuren. En er sluipt iemand door de kamers van Sinterklaas. Hoe zal dat aflopen als Erik samen met een bang Pietje deze problemen moet oplossen?

De voorstelling wordt ingeleid met een korte act met één van Koos zijn lievelingspoppen: Poesie! Toegangsprijs is € 8,00. Telefonisch reserveren kan op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 14.00 uur via 020-6450439 of via www.amstelveenspoppentheater.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.