Bijgewerkt: 18 mei 2024

Social Media Bootcamp in de bibliotheek Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
01-11-2016

Ondernemers en werkzoekenden komen in topconditie op de Social Media Bootcamp. De Bibliotheek Amstelland organiseert op woensdag 9 november 2016 een Social Media Bootcamp in de bibliotheek Amstelveen Stadsplein. Tijdens deze interactieve Bootcamp krijgen ondernemers en werkzoekenden een topconditie in het gebruik van social media. Je leert hoe je als werkzoekende, of ondernemer social media effectief inzet om jouw droombaan, of nieuwe klant te vinden. Je ontdekt, waar jouw kansen liggen en op welke creatieve manier je jouw meerwaarde kan laten zien.

Foto Amstelveen
(Bron Amstelveenweb.com - 2016)

De Bibliotheek Amstelland organiseert op woensdag 9 november 2016 een Social Media Bootcamp in de bibliotheek Amstelveen Stadsplein. Een bootkamp is eigenlijk een trainingskamp, voor het leren van verschillende soorten vaardigheden


De platformen waar de nadruk op liggen zijn Twitter, Facebook en LinkedIn. Dit is een Social Media Bootcamp, dus dat betekent zélf actief aan de slag met eigen smartphone, laptop of tablet. De Social Media Bootcamp is op woensdag 9 november 2016 van 19.00-22.30 uur (inloop vanaf 18.30 uur) in bibliotheek Amstelveen Stadsplein. De toegang bedraagt € 15 en voor bibliotheekpashouders € 12,50,-. In de voorverkoop gaat hier nog een euro van af. Kaarten verkrijgbaar via de website van de bibliotheek www.debibliotheekamstelland.nl.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.