Bijgewerkt: 15 juni 2024

Softballers uitgeschakeld in Europese Super Cup 2012

Nieuws -> Sport

Bron: Rob Smit / DVH
01-09-2012

Gebrek aan slagkracht, gecombineerd met een paar foutjes, maakte een einde aan het Europese avontuur van de heren softballers van DVH. Het zwaarst mogelijke schema bracht een paar fantastische wedstrijden, waarbij DVH iedere keer precies aan de verkeerde kant van de score eindigde.

softbal Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com collectie - 2012)

Softballers


Eerst was daar verdedigend kampioen Horsholm Hurricanes, dat DVH na een marathon partij in de tweede verlenging met 1-0 klopte. Gisteravond gevolgd door een duel tegen Lupi Roma, dat door de Argentijnse internationals in de gelederen van de Italianen met 2-0 werd verloren.

Donderdag kwam de laatste kans om in het toernooi te blijven, onverwacht tegen het sterke Spectrum uit Praag. De ploeg met de sterkste aanvallende spelers, was zeer verrassend met 2-3 geklopt door Stenlose Bulls uit Denemarken, en vocht tegen DVH dus ook voor een vervolg van het toernooi.

Pitcher Haldane van DVH wist met het nodige kunst- en vliegwerk de Tjsechen ook te beperken tot slechts 2 punten, maar helaas wist DVH er zelf slechts één te scoren. Een homerun van catcher Anthony Beaumont betekende het enige punt dat DVH liet aantekenen, ondanks dat de mannen van coach Ames nog twee keer heel dichtbij scoren kwamen. Weer een enorm spannende en sterke wedstrijd, maar helaas betekent het wel de uitschakeling van DVH.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.