Bijgewerkt: 3 december 2022

Spaaractie 'Verzamel Bijzonder Amstelveen' bij supermarkt Albert Heijn

Nieuws -> Informatief

Bron: Tomorrow MSS
04-04-2019

Op maandag 15 april 2019 starten acht Albert Heijn supermarkten in Amstelveen de actie 'Verzamel Bijzonder Amstelveen'. De actie wordt afgetrapt met een kick-off op vrijdag 12 april voor de ingang van het AH-filiaal in Winkelcentrum Stadshart. Om 15 uur zal wethouder Herbert Raat het startsein geven voor deze unieke lokale actie. Iedereen die nieuwsgierig is naar deze actie is van harte welkom om aanwezig te zijn. Bij deze kick-off kunnen maximaal 500 aanwezigen het fraai uitgevoerde verzamelalbum als eerste gratis in ontvangst nemen.

Albert Heijn vond dat Amstelveen genoeg bijzonderheden had om er een unieke verzamelactie voor te ontwikkelen. Door de vele bijzonderheden uit te werken in 75 verschillende onderwerpen is er een serie ontstaan die voor iedere inwoner van Amstelveen de moeite waard is om te verzamelen. Ieder onderwerp is uitgewerkt in 2 stickers die in het fraai uitgevoerde verzamelalbum ingeplakt kunnen worden. Als alle 150 stickers ingeplakt zijn, is het album compleet! In de onderwerpen komen historie, objecten, bijzondere gebeurtenissen en bekende Amstelveense locaties aan bod. Uiteraard ontbreekt ook de informatie over ieder onderwerp niet in het album.

Foto Amstelveen
(Bron Tomorrow MSS - 2019)

Het album van de spaaractie 'Verzamel Bijzonder Amstelveen' bij supermarkt Albert Heijn


De actie werd voor Albert Heijn opgezet door het gespecialiseerde promotiebureau Tomorrow in samenwerking met een lokale redactie. Deze stond onder leiding van André Gerritsen, bekend van ‘Amstelveenz’. Ook de gemeente Amstelveen droeg enthousiast haar steentje bij in de vorm van onderwerpen, foto’s en teksten. Daarnaast levert de Gemeente Amstelveen een Monumentenroute door Amstelveen, die in het hart van het verzamelalbum terug te vinden is. Ook aan de hele jonge Amstelveners is door Albert Heijn gedacht, want naast het verzamelalbum is er een leuke kleurplaat met bijzondere Amstelveense onderwerpen.

In de actieperiode, die loopt tot en met zondag 26 mei 2019 (6 weken), verstrekken alle acht AH-supermarkten in Amstelveen bij iedere € 10,- aan boodschappen een set van 3 ‘Bijzonder Amstelveen’ stickers gratis. Daarnaast zijn er iedere week actie-artikelen, waarbij een extra set stickers gratis gegeven wordt. Het fraaie verzamelalbum wordt door AH in de eerste 2 actieweken gratis verstrekt bij een minimale besteding van € 25,-. Uiteraard is het verzamelalbum daarna ook nog te koop in de winkels, maar op is op!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.