Bijgewerkt: 5 juni 2023

SpaceBuzz voor scholen in Westwijk, Amstelveen!

Nieuws -> Informatief

Bron: Stichting Amstelidee
13-10-2022

Astronauten zien vanuit de ruimte hoe bijzonder mooi, maar óók hoe kwetsbaar onze aarde is. Deze unieke ervaring leidt tot een nieuw perspectief op onze planeet.

Ons raketvoertuig staat geparkeerd op het plein bij wijkcentrum Westend. Aan boord van de SpaceBuzz kunnen kinderen wereldwijd zelf het overzichtseffect ervaren. Ze maken een levensechte reis naar de ruimte. Een reis die hun kijk op onze prachtige planeet voorgoed verandert…

Foto Amstelveen
(Bron Amstelidee - 2022)

Uitnodiging naat SpaceBuzz voor scholen in Westwijk

De SpaceBuzz is een ruim 15 meter lang raketvoertuig voorzien van de nieuwste virtual reality en augmented reality technologieën. Aan boord reizen kinderen naar de ruimte, waar ze de aarde zien door de ogen van een astronaut. Onze planeet is indrukwekkend, bijzonder, een oase van leven in het zwarte heelal. Van de lancering tot de spectaculaire landing – een missie met de SpaceBuzz voelt levensecht.SpaceBuzz is een educatieprogramma voor basisschoolleerlingen in groep 7 en is gebaseerd op de missietraining van een astronaut. Leerlingen worden als bemanning klassikaal voorbereid op hun ruimtereis en ontdekken gaandeweg over de ruimte, de aarde, de natuur en techniek.

Graag nodigen Stichting Amstelidee en Rabobank Amstel en Vecht  je uit om kennis te maken met dit project en zelf onze planeet vanuit de ruimte te bewonderen. Donderdag 3 november 2022 vanaf 16.30 verzamelen in wijkcentrum Westend, Westwijkplein 3 1187 LS AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.