Bijgewerkt: 3 juli 2022

Speciale koopavond in de Bijenkorf

Nieuws -> Stadshart

Bron: PR De Bijenkorf
10-10-2011

Er is een speciale koopavond met Hollands talent in verschillende filialen van warenhuis De Bijenkorf op dinsdag 18 oktober 2011. De Bijenkorf nodigt al haar Members, vaste klanten, én Facebook-fans uit bij live-optredens van de absolute top van nieuw Nederlands talent, zoals Pearl Jozefzoon (tweede plaats The Voice of Holland 2010) en Rochelle Perts (winnaar X Factor 2011).

bijenkorf  Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2002)

Neonreclames van De Bijenkorf in het Stadshart Amstelveen


Aansluitend zijn de artiesten aanwezig voor een meet & greet. Facebook-fans kunnen zich aanmelden op Facebook.com/deBijenkorf voor de koopavond en de uitnodiging downloaden. Degene die de leukste foto van een artiest maakt (samen, of van het optreden) en deze post op de Facebook-pagina, maakt kans op een cadeaucard t.w.v. € 250,-. De Bijenkorf  toont hiermee haar passie voor de klant en maakt ieder bezoek tot een belevenis.

Tussen 19.00 uur en 20.00 uur treedt Jaap Reeseman, winnaar X Factor 2010, op in de Bijenkorf Amstelveen. In de filialen Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Maastricht, Rotterdam en Utrecht vinden tegelijkertijd optredens plaats van artiesten als Lisa Loïs (winnaar X Factor 2009) en Natalie Makoma (finalist Idols 2008).Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.