Bijgewerkt: 23 juni 2024

Speel Hunted in Amstelveen

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
30-05-2024

Zaterdag 8 juni 2024 is Randwijck in Amstelveen het decor voor Hunted, een spel gebaseerd op het populaire tv-programma. Jongeren uit Amstelveen tussen de 14 en 18 jaar oud kunnen dan op een speelse manier uit de handen van de politie en handhaving proberen te blijven. Een geweldig spel en unieke ervaring dus geef je snel op!

Iedereen kan zich alleen of als team aanmelden. Deelnemers krijgen een wit pak en een stempelkaart. Na het startsein krijgen ze een voorsprong en rennen een afgezet gebied van Randwijck in. Het team dat zo lang mogelijk op ‘de vlucht’ blijft en verschillende stempels heeft gehaald, is de winnaar. De prijs is een kijkje achter de schermen bij de politie!De politie, jongerenwerk, Participe en de gemeente organiseren dit uitdagende en spannende spel met als doel om jongeren en de politie op een positieve manier met elkaar te verbinden. Amstelidee (www.amstelidee.nl ) subsidieert Hunted. Na het spel is er een BBQ georganiseerd voor alle deelnemers.

HUNTED Amstelveen wordt op zaterdag 8 juni 2024 tussen 14-19 uur. De start is bij Villa Randwijck aan de Catherina van Clevepark 10. GEEF JE OP via www.ourfutureface.com/projecten/hunted Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.