Bijgewerkt: 9 december 2022

Spookje in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
28-10-2017

Het 'Spookje' is geïnspireerd door het sprookje 'Doornroosje' van de gebroeders Grimm en geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. In de voorstelling ontmoet Thijs het spookje op zijn dak en worden vriendjes. Samen gaan ze naar het grote kasteel. Daar zien ze een slapend meisje op een bed van rozen. Het lijkt Roosje -het vriendinnetje van Thijs- wel. Zal het lukken om haar wakker te maken? Koekla’s voorstellingen  spelen zich af in prachtige, kleurrijke decors. Belichting, geluideffecten en muziek zorgen voor magische sferen, verrassing en speelse details. De poppen zijn innemende en levendige personages. Door het spel van Christina Boukova wordt iedere voorstelling een heerlijke belevenis vol met positieve energie. 

Foto Amstelveen
(Foto Koekla - 2017)

Christina Boukova met haar Spookje


 ‘Spookje’ is te zien in het Amstelveens Poppentheater op zaterdag 4 november 2017 om 15.30 en de première is op zondag 5 november om 14.30 uur. Voor beide voorstellingen is de toegangsprijs € 8,50. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl  of via www.amstelveenspoppentheater.nl  

Poppentheater Koekla wordt gevormd door Christina Boukova en Gilian Dierdorp. Christina komt uit Odessa (Oekraïne), en woont inmiddels meer dan 20 jaar in Nederland. Als tiener speelde ze al voor het Staats poppentheater. Ze komt uit een artistieke familie, ook haar ouders zijn artiesten. Gilian is een Amsterdammer met Indische wortels. Hij heeft een artistieke achtergrond (kunstacademie) en is zeer kundig in materiaalbewerking. Gilian maakt de decors, tijdens de shows bedient hij de mengtafels voor licht en geluid.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.