Bijgewerkt: 23 juni 2024

Sporting MartinuS is 90 jaar

Nieuws -> Sport

Bron: Sporting MartinuS
27-08-2009

De voetbalvereniging Sporting MartinuS uit Amstelveen bestaat dit jaar 90 jaar en organiseert op zaterdag 5 september 2009 een reünie voor alle leden, oud-leden, -spelers en -medewerkers van Sint MartinuS, Sporting Zuid, Amstel Zwaluwen, The Unity, Amstelboys (SVO), Amsteldijk en De Zwaluwen.

Martinus Amstelveen
(Sporting Martinus - 2007)

De flyer van Sporting Martinus


Ook de oud-leden van de oorspronkelijk Sint MartinuS afdelingen volleybal, handbal, tennis en badminton zijn van harte welkom. Het delen en uitwisselen van herinneringen, verhalen, anekdotes en belevenissen met sportvrienden van weleer en heden maakt het vieren van de 90e verjaardag van de voetbalclub speciaal. Oude foto’s, teksten, films, video’s en attributen helpen om de dierbare herinneringen op te halen en zijn ook van harte welkom.

ReüniE  is van 16.00 tot 20.00 uur Tijdens de Reünie speelt het vlaggenschip van Sporting MartinuS uit de 2e klasse een erewedstrijd tegen de profs, FC Oss (voorheen Top Oss) uit de Jupiler League. Hoofdtrainer bij Sporting MartinuS is Jannis van der Lijcke. Hoofdcoach bij FC Oss is Hans de Koning en assistent-trainer is Regillio Vrede

Sporting MartinuS - FC Oss aanvang: 16.00 uur zaterdag 5 september 2009 Sportpark Overburg, Amsterdamseweg 247, AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.