Bijgewerkt: 30 juni 2022

Stadshart Amstelveen even in Amsterdam

Nieuws -> Stadshart

Bron: Unibail-Rodamco
29-09-2009

Afgelopen zaterdag paradeerden er al vijf zeer modieuze dames met XXL-bags van Stadshart Amstelveen door de Kalverstraat, de P.C. Hooftstraat en de Beethovenstraat. Er werd verrast opgekeken door het winkelend publiek. Veel mensen maakten foto’s en filmpjes van de nonchalant voortstappende dames.

Op 3 en 4 oktober 2009 trekt de Parade van XXL-bags vanuit het Stadshart Amstelveen weer door Amstelveen en Amsterdam. Want in het weekend van 3 en 4 oktober (koopzondag) geeft Stadshart Amstelveen een feestelijke housewarming.

XXL Parade Amstelveen
(Unibail-Rodamco - 2009)

De dames met XXL-bags van Stadshart Amstelveen liepen door de Kalverstraat, de P.C. Hooftstraat en de Beethovenstraat in Amsterdam
Op het Stadsplein opent Kunst2daagse Artent ’09 zijn deuren, waarin 60 kunstenaars hun werk in een expositie van ruim 1000 m² presenteren. Daarnaast is er live muziek, zijn er kunstenaars in het winkelcentrum en kunnen jonge bezoekers hun eigen kunstwerk maken.

De Housewarming is georganiseerd, om de vernieuwing van Stadshart Amstelveen in de spotlights te zetten. Onder leiding van het bekende Amsterdamse design buro Studio Linse heeft het Stadshart Amstelveen een uitgebreide facelift ondergaan. Daarmee heeft eigenaar Unibail Rodamco zijn zeer eigen visie op de “Customer Journey” nu ook in Amstelveen geïntroduceerd.

Uitgangspunt van de Customer Journey is, om de gasten/bezoekers geen gewoon uurtje of dagje winkelen, maar een complete winkelbeleving te bezorgen. Door middel van nieuwe kleuren, bijzondere design-accenten, uitgebreide bewegwijzering, uitnodigende zithoeken en nieuwe entrees, is het Stadshart Amstelveen verbeterd en heeft het een “cosmopolitan” en meer internationale uitstraling gekregen.

XXL Parade Amstelveen
(Unibail-Rodamco - 2009)

De feestelijke optocht met XXL-bags van het Stadshart Amstelveen in Amsterdam


Meer gemak, meer winkels, meer evenementen

Clé van Beurden, directeur Operations van Unibail Rodamco:  ‘Het Stadshart bedient in de eerste plaats de inwoners van Amstelveen en de mensen die wonen ten zuiden van Amstelveen. Uit onderzoek blijkt echter dat ook veel Amsterdammers zeer regelmatig in Amstelveen komen winkelen. Dat komt niet alleen door de makkelijke bereikbaarheid, aantrekkelijke parkeertarieven en de grote parkeergarages - totaal 2500 plekken - maar vooral door het gemak en de kwaliteit van het winkelaanbod’.

In het centrum zijn maar liefst 200 speciaalzaken op het gebied van mode, delicatessen, boeken, woonaccessoires, lingerie en kinderkleding te vinden, met als grote trekker de Bijenkorf. Het centrum moet volgens Van Beurden uitgroeien tot het meest onderscheidende winkelcentrum van de Amsterdamse regio: ‘We zijn druk bezig met nog meer kwaliteitsverbeteringen in de beleving en het aantrekken van nieuwe lokale en internationale retailers. De onlangs geopende Brand New Store past prima in deze ambitie.’

Naast de cosmetische upgrade en aanvulling van het winkelaanbod is er ook extra aandacht voor nieuwe evenementen. In november vindt bijvoorbeeld het smakelijke “Salon du Chocolat” plaats in het Stadshart Amstelveen.

XXL Bags Parade Amstlvn!


Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.