Bijgewerkt: 3 december 2022

Stadshart Amstelveen is in de lentesferen met bloemdecoraties

Nieuws -> Stadshart

Bron: Smith Communicatie
03-03-2022

Stadshart Amstelveen lanceert de nieuwe Everyday-campagne die voortaan wordt doorgevoerd in alle communicatie. Met 'Everyday Spring' telt Stadshart Amstelveen af naar de lente. 'Na twee coronajaren zijn we klaar voor een frisse start en dat vieren we met een nieuwe look'- aldus Eduard Helwig, winkelcentrum manager van Stadshart Amstelveen.

Foto Amstelveen
(Bron Stadshart Amstelveen - 2021)

Eduard Helwig Shopping Center Manager van Stadshart Amstelveen


Naast de nieuwe uitingen staan er de komende drie weken bakfietsen en Piaggio bromfietsen  vol met verschillende voorjaarsbloemen door het hele winkelcentrum. Bovendien zijn er ook extra spots toegevoegd, waar men naar hartenlust foto’s kan maken. De bloemdecoraties zijn in aanloop naar de lente te bewonderen vanaf vandaag t/m 20 maart 2022. Voor meer informatie zie: www.stadshartamstelveen.nl

Met de frisse eigentijdse Everyday-campagne willen wij benadrukken dat iedere dag bijzonder is en een reden is om te vieren. Het woord ‘Everyday’ is het pronkstuk die elke campagne en op iedere uiting wordt aangevuld met een thema die op dat moment speelt, zoals op dit moment ‘Everyday Spring’. Bezoekers worden geïnspireerd op het gebied van fashion, beauty, gifts en food. Voel je ‘Everyday Beautiful’, ontdek ‘Everyday Deliciousness’, en ga voor ‘Everyday Luxury’. In Stadshart Amstelveen ervaar je alles op één plek en dat iedere dag. Deze campagne wordt in Stadshart Amstelveen als eerste in Europa geïntroduceerd en later zullen meerdere winkelcentra volgen. Ik hoop dat veel mensen geïnspireerd zullen raken en dat men alvast in de lentesferen komt met alle mooie bloemdecoraties die in het winkelcentrum te vinden zijn' -aldus Eduard Helwig, winkelcentrum manager van Stadshart Amstelveen.

Foto Amstelveen
(Foto Sven Verbruci - 2022)

Een bloemrijke binnenplein in het Stadshart Amstelveen op 1 maart 2022


Everyday Spring. De voorjaarscollecties hangen inmiddels in de winkels en om af te tellen naar de start van de lente, staat Stadshart Amstelveen vol met bloemdecoraties. Zo ook met Instagrammable spots zoals een grote bloemenkrans, een bankje met bloemenboog erboven en twee oude piaggio’s gedecoreerd met lentebloemen. De decoratie is verzorgd door Bloemenmeisjes.com die tevens de styling voor H&M, de Bijenkorf en zelfs de troonrede van Koning Willem-Alexander hebben verzorgd.

Over Stadshart Amstelveen. Stadshart Amstelveen staat voor sfeervol en elegant winkelen. Het overdekte winkelcentrum biedt onderdak aan meer dan 150 winkels en restaurants, zoals de Bijenkorf, ZARA, Dille & Kamille, Intimissimi, Calzedonia, Massimo Dutti, Nespresso, NA-KD en Costes. Naast deze bekende merken, zijn er ook diverse boetiekjes, vernieuwende concepten en een Vershart te vinden. Het winkelcentrum is zeven dagen per week open met jaarlijks 10 miljoen bezoekers. Op www.stadshartamstelveen.nl , www.facebook.com/StadshartAmstelveen  en via www.instagram.com/stadshartamstlvnAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.