Bijgewerkt: 27 maart 2023

'Stamppot, een sprookjesmix' in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
24-08-2020

Op zondag 30 augustus 2020 om 14:30 speelt Theater van Santen 'Stamppot, een sprookjesmix' voor iedereen vanaf 4 jaar in het Amstelveens Poppentheater. Het is een hedendaagse minimusical, gebaseerd op de bekende sprookjes en ontwikkeld door Theater Van Santen.

Foto Amstelveen
(Foto Theater van Santen - 2020)

Theater van Santen 'Stamppot, een sprookjesmix'


Even lijkt het of je de sprookjeswereld van Sneeuwwitje binnenstapt, maar dat duurt niet lang. Spoedig krijgt het verhaal een onverwachte wending. Zo is de boze Stiefmoeder stik jaloers op mooie Sneeuwwitje. Deze gemene vrouw stelt alles in het werk om Sneeuwwitje uit te schakelen. Ze jaagt zelfs haar eigen spiegelbeeld de stuipen op het lijf. Sneeuwwitje besluit om op de vlucht te slaan. In het bos komt ze de grote boze Wolf tegen die spontaan verliefd op haar wordt. Bijna lijkt het de boze Stiefmoeder te lukken om Sneeuwwitje te vergiftigen, maar net op tijd kust de Wolf haar wakker en dan ………De kleurrijke minimusical speelt zich af in een surrealistisch decor.

Prachtige kostuums, sfeervolle liedjes en muziek ondersteunen de voorstelling. Toegangsprijs bij alle voorstellingen: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl  ; info@amstelveenspoppentheater.nl  of via 020-6450439Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.